Després fer la pasta de pa per embolicar-los, molt i molt prima,
perquè quedi ben cruixent. I un cop està la pasta feta, es tallen
les porcions corresponents, s'estiren amb el corró ben estirades i
s'hi fica una mica dels espinacs amanits, panses i pinyons.
S'emboliquen bé i a torrar-les al forn. Un cop rosses, deixar
refredar només una mica, i coll avall. No es pot resistir la
temptació. Fan quaresma.
Estampat
Fa 11 hores
He buscat fotos per Internet i fan bona pinta, si no fos que... són d'espinacs. A mi no m'entusiasmen les verdures... s'hi pot posar alguna altra cosa dins, o ja no fa quaresma?
ResponEliminaJa veuràs les meves de fotos, fan olor i tot!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaNo estic segur si vénen de Mollerussa, però a la Fira de l'oli verd de Maials en tenen i no ens en podem tornar a casa sense uns quants.
ResponEliminammmmmmmmmmmm,qué bo, m'ho apunto!!! Aprofito i et deixo un petó ben gran nena, em va encantar haver-te conegut dissabte i fer una tornada tan divertida, muacsssssss!!!
ResponEliminaOstres, quina pinta! M'apunto la recepta, que tinc l'hort ple d'espinacs!
ResponElimina