dilluns, 11 de maig del 2020

#coronavirus #emquedoacasa #totsortirabe Part 5

Fins ara només es sentia parlar de confinament, però ara aquesta paraula ha entrat en segon plà passant a primer pla una de la mateixa família: desconfinament.

Quan veig el desorientats que van els senyors (per dir-los d’alguna manera) del Gobierno em torna a pujar la febre.

Quan veig l’ egoistes i mals gestors que són, que impedeixen fer-se proves als metges de les consultes fins que no presenten símptomes clars d’estar ja infectats per a prevenir que en puguin estar fàcilment i alhora anar contagiant a tots els seus pacients i familiars, però en canvi ells se les han fet fins a tres o quatre vegades,

Quan veig la prepotència i la falsedat que amaga el Presidente, sota la cara compungida que treu a les rodes de premsa, volent semblar humil, abatut o proper al poble, em torna a pujar.

Quan veig amb la claredat que ho han planejat tot i amb la claredat amb la que ho expliquen a la gent, s’enfila el termòmetre.

I clar, quan veig la immaduresa i la poca responsabilitat de la gent, davant de la fase 0, tremolo i m’agafen convulsions pensant en com acabarem això si som capaços d’entendre i aplicar les altres 4 fases.

Quin país aquell, que no ens deixa anar de cap manera, que com un pare repressor ni ens escolta ni ens deixa créixer i només fa que cada dia la corda estigui més tivant.

Quin país aquell altre que podria ser i no ens deixen!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada