Com que ara hi ha temps per a tot, ahir vaig fer una coca de carbassa que fa uns dies vaig veure en un blog que seguim molts dels qui ens trobem per aquí. L'Ada em va dir que si el feia li diguès i mira, no tant sols li dic sinó que li dedico aquesta entrada.
Em va semblar curiós perquè era com la resabuda coca de iogurt però en lloc de iogurt hi havia carbassa. I com que en tenia un troç al congelador que no sabia com gastar, vaig aprofitar l'ocasió.
Us he de dir que va quedar boníssima. Si us animeu trobareu la recepta boja al Joc de Daus i tindreu un esmorzar, un berenar o un ressopó que per edolçar el confinament va de luxe.
Millor aquesta carbassa que quan te les donen en l'altre sentit.
ResponEliminaDe jove em feia un tip de replegar carbasses. A l'insti i amb les noies.
Doncs amb carbasses o no, no t'ha anat pas tan malament, oi? Una carbassa de tant en tant pot ser inclús beneficiosa.
EliminaEs veu molt esponjosa...
ResponEliminaAquella recepta boja, es pot dur a la pràctica,doncs. Fantàstic! I jo que me la vaig prendre a broma!
Jo també tinc carbassa a la nevera! A veure si demà m'animo.
Ara que tenim temps es poden fer experiments. D'aquest puc donar fer que funciona!
EliminaA veure si acabarem fent una cadena de coques de carbassa. Qui serà el següent?
ResponEliminaSi t'animes, tu pots ser el segûent!
EliminaVisca la coca de carabassa!!! Vos vaig dir que era de veritat, i a que està boníssima?! Al gat li torna boig... i ell és molt exigent en els tasts. Laura com m'alegra que t'agrade, va , a veure si altre s'anima i així fem una cadena de... carabasses! Carme i Xexu, vinga, que ho esteu desitjant i per esmorzar de matí és un luxe.
ResponEliminaDoncs ara pots provar a experimentar i afegir coses a la pasta com pepites de xocolata (la meva opció preferida) o anous, passes, diamants... tot val!
Desayuno con diamantes... umm pensaré en l'opció!
EliminaMoltes gràcies per dedicar-me aquest post, m'ha fet olta il·lusió!
ResponElimina