dilluns, 24 d’agost de 2020

La inspiració de la bellesa

 

I se suposava que aquell era el premi. 

Si, la veritat és que quan hi vam entrar se’ns va quedar la boca oberta. Aquell racó era un poema. Una llum agradable, una temperatura suau, música de fons per amansar les feres…

Això, per amansar les feres. De cop m’hi vaig començar a sentir malament. Tot formava part d’un muntatge maquiavèlic que només girava al voltant dels grans interessos de l’empresa. Aquell era el fi de festa que regalaven als directors dels departaments que havien intervingut al llarg del projecte a aconseguir que els socis s’embutxaquessin forts guanys, sense tenir en compte quins caps havien trepitxat i quins danys colaterals s’havien causat per aconseguir l’objectiu.

De cop tot em va semblar massa fred. No podía pair tot allò, tot era una falsedat, igual que ho era que les flors penjessin del sostre, desarrelades d’on era natural que estessin, igual que ho era que aquella cova que havia estat un lloc ferestec, amb les parets fumades pel foc que s’hi havia fet per aixoplugar velles tribus i ara havien convertit en un selecte, luxós i confortable espai, a costa de xifres de molts zeros i que només pretenia, en el fons, també aixoplugar les feres més perilloses que governaven el món.

Res era fácil, i un cop allà, encara menys. Se m’havia generat un debat entre l’artificialitat i la naturalesa d’aquell lloc que era la metáfora de l’etica de la feina que feia i que mai con ara,  davant de l’espectacle que se li obria davant dels ulls, se li havia fet tant evident.

Següent objectiu: alliberar-se’n!

(La meva col·laboració als Relats d'estiu de la Carme Rosanes).

5 comentaris:

 1. Molt ben trobat! M'ha agradat molt la teva història i el plantejament que s'hi desenvolupa.

  Moltes gràcies! M'enduc l'enllaç.

  ResponElimina
 2. Adonar-se de l'artificialitat de tot plegat és un bon primer pas. Segur que se'n surt amb el nou objectiu i assoleix aquest desitjat (i necessari) alliberament.

  Bon relat!!

  ResponElimina
 3. Nunca creí en hechizos o magias hasta que conocí a este lanzador de hechizos especial llamado Dr.WEALTHY. El hombre con el que quería casarme me dejó por otra mujer y mi vida estaba al revés. Estuvimos juntos durante 4 años y realmente lo amo mucho, me dejó por otra mujer sin ninguna razón, intenté llamarlo, nunca contestó mis llamadas y no quiere verme. Hasta que vi una publicación sobre Dr.WEALTHY sobre cómo ha estado ayudando a las personas y le conté al hombre lo que sucedió. me ayudó a hacer algunas lecturas y después de las lecturas me hizo darme cuenta de que la otra mujer había hecho algunos hechizos sobre mi esposo y esa es la razón por la que me dejó, me dijo que me ayudará a lanzar un hechizo para traer él de vuelta. Al principio era escéptico, pero lo intenté. En 4 días, mi esposo me llamó y vino a pedirme disculpas. No puedo creer que pueda volver a verme, pero ahora estoy feliz de que haya regresado y ahora estamos casados ​​y vivimos como una familia feliz. Estoy publicando esto en el foro si alguien necesita la ayuda de este hombre. Puede contactarlo a través de esta dirección de correo electrónico: wealthylovespell@gmail.com o llamar / Whatsapp +2348105150446

  ResponElimina
 4. Hi ha coses que pinten molt bé, però que acaben sent una tortura. No sempre es fàcil escapar de l'espiral, esperem que ho aconsegueixi.

  ResponElimina