dijous, 30 de maig del 2019

Polls, que pica!!!!

És sorprenent la freqüència amb la que ens trobem polls a les escoles. A cada classe hi ha uns determinats nens o nenes que són més propensos a que aquestes bestioles se'ls instal·lin als cap i quan comencen a gratar ja anem tard!
Jo només de pensar-hi, ja grato també!
Avui en dia ja no associem l'adquisició d'aquests llogaters a la falta d'higiene però si que continua tenint un cert caire negatiu i la gent ho porta d'amagatotis. Els pares dels nens que n'agafen no volen que se sàpiga i hem de comunicar de forma general i anònima el tema perquè totes les famílies de la classe dels afectats estiguin al cas del tema i vigilin els corresponents caps dels seus fills o filles. En definitiva tot un show!
I el negoci que no hi falti!
Que si locions d'una cosa o d'una altra, que si remeis cassolans, que si vinagre, arbre del te o altres herbes...
La última al respecte és un local que han obert molt a prop de casa meva que es diu Adéu Piojitos. Gent amb sentit del negoci?


5 comentaris:

 1. La meva filla i la meva neboda els van agafar al mateix any, en un càmping.
  Quina feinada!

  ResponElimina
 2. Tens raó , això dels polls és un autèntic problema i tothom fa provatures per veure si donen resultat... Aquest local nou no sé si se'n sortirà, però el nom és molt encertat.
  Jo tinc una reneboda mulata, que té una bona tofa de cabells rinxolats, si alguna vegada n'ha agafat, sa mare si passa una hora per eliminar-los amb la pinteta, uf!!!
  Bon vespre.

  ResponElimina
 3. sempre he pensat que els principals beneficiaris . empreses de locions etc són els qui s'encarreguen que n'hi hagi...no sé com però ho penso

  ResponElimina
 4. Ostres, doncs a la feina no sembla que tinguin la intenció de portar-ho massa en secret, fa uns dies en parlaven obertament i explicaven què feien amb els seus fills per lliurar-se de les bestioles. No veig que hagi de ser un tema per avergonyir-se'n, sinó per afanyar-se a eliminar!

  ResponElimina