dilluns, 7 de maig del 2012

Cels



Fa dies que el cel em té fascinada. No sé si sempre ha estat així, o si és cosa de l'estació i altres anys no m'hi havia fixat com aquest, o si ara tinc més temps per a aixecar la vista amunt i 


gaudir-ne però mai havia vist el cel (tants dies seguits) com en les últimes setmanes. Sembla ben bé una passarel·la de núvols, de totes mides, classes, tons,... la decoració del blau està assegurada i a més pot canviar radicalment en un pim-pam. Vaja, que les paraules es queden curtes per descriure el panorama però us adjunto unes fotos, que ni de bon tros capten tota la bellesa, per recordar algun d'aquests encotonats moments.

3 comentaris:

  1. No m'agrada massa la primavera, però reconec que el cel que queda amb tots aquests núvols és preciós, digne de veure, i també de ser fotografiat. Boniques fotos les teves.

    ResponElimina
  2. Les fotos molt xules!!! La primavera, doncs què vols que et diga que no sàpigues??? I el cel, doncs no el veig molt, ja saps...

    Gaudeix de tots els cels que pugues si aquest any et criden especialment l'atenció.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Les fotografies són precioses, però t'entenc perfectament quan dius que queden curtes per descriure. És viure'ls i veure'ls!
    Una abraçada, Laura T.!

    ResponElimina