dijous, 18 d’agost del 2011

BARÇA-MADRID


En aquests moments en que s'està celebrant un partit Barça-Madrid sembla d'obligat compliment l'estar davant la TV sinó has anat al camp per poder cridar al costat d'un equip o al costat de l'altre.
Abans de començar el curs escolar comença la temporada futbolística. Quina febre! No puc dir que els partits com el d'avui em siguin indiferents perquè jo he mamat llet blaugrana des del moment de néixer i sé que quan acabi d'escriure això m'enganxaré a la TV també, però aquestes coses de ramat em fan ràbia: els bars treuen pantalles al carrer, amplien l'aforament de les terrasses aprofitant el bon temps i als pobles en que hi ha festa major, fan un parèntesis en la programació per enquibir-hi EL PARTIT. Algú pensa en els qui no els agrada el futbol? Perquè també n'hi ha, eh? Algun “lobito”, algun rat penat i algun altre bitxet estimat... de totes maneres el seguir el futbol encara és una de les coses més atractives de tota la nostra realitat tal i com estan les coses. Així que: QUE GUANYI EL MILLOR (és a dir el BARÇA) i que el curs 2011-2012 ja és aquí.

2 comentaris:

  1. Els que no els agradi el futbol, que no engeguin la tele, i ja està. I també hi ha locals en els que pots anar i no hi ha la pantalla gegant, ni aficionats histèrics. És clar que un Barça-Madrid tindrà un seguiment massiu, però també es pot passar de manera aliena al futbol. No es pot evitar veure-ho a totes les portades el dia següent, però mira-ho així, en aquest país la meitat de la gent, com a poc, passa de la política, i quan hi ha eleccions a la tele no hi ha altra cosa que resultats electorals, i se'n parla a tot arreu. I encara que segueixis la política, és tediós, igualment violent, i no tant entretingut com el futbol, que a més saps que s'acaba i te'n vas a casa tan tranquil sense haver de patir pel teu futur.

    ResponElimina
  2. Vist així, Xexu, encara t'hauré de donar la raó!

    ResponElimina