dissabte, 16 de març del 2019

Per molts anys!






El meu regal d'aniversari al 12 anys del Bona nit i tapa't, tota una majoria d'edat en el món blogaire, amb la llicència que m'he pres d'icloure'l a ell mateix perquè el prota a la seva festa d'aniversari no hi pot faltar.




La Maria cada dia al capvespre feia una mena de revisió del que li havia passat durant el dia, sovint la feia patir que algun ocell topés amb el seu cotxe i prengués mal però quan se n’anava al llit algú li deia “Bona nit, i tapa’t” i aclucava els ulls i començaven els seus Somnis de plastilina. Fins que un dia, coses que passen, es va perdre en un.

A l’altra banda del país,  la Gerònima, una índia sense plomes, un ventada de simpatia i d’energia, un bon dia va notar que la bateria se li esgotava. Feia dies que s’ensumava tempesta. A l’anar a dormir algú li va dir: “Bona nit, i tapa’t” i després d’aclucar els ulls va desaparèixer entre Llampecs i trons.

Davant d’aquests fenòmens paranormals, el Xavier, el nostre incansable  fotoblogger no para de visitar barris i d’anar a totes les manifestacions que es celebren, intentant descobrir què ha passat o quines pistes pot trobar de tot això. Cada dia acaba esgotat i quan es fica al llit per gaudir del merescut descans, sent un xiuXEXUeig  a l’orella que li diu: “Bona nit, i tapa’t” i l’ajuda a carregar les piles pel dia següent. Però si hi voleu col·laborar i en teniu alguna pista, no deixeu de passar-vos per la seva agència FITA i a veure si en traiem entre tots els entrellats.

6 comentaris:

  1. Per molts anys al Xexu, i gràcies Laura pels comentaris tan generosos.

    ResponElimina
  2. m'agrada molt el teu relat ....ostres si somnis de plastilina ....llamps i trons ...a veure si tornen o retornen

    ResponElimina
  3. Les recordo molt bé, a les dues. La Gerònima que ja havia tingut una altra identitat i un altre bloc abans del Llampecs i trons i amb qui havíem compartit alguna trobada.

    Bona participació, Laura!

    ResponElimina
  4. Una col·laboració excel·lent, Laura...Felicitats.

    ResponElimina
  5. Ja m'he emportat el relat pel post d'aniversari, moltes gràcies per la teva participació!! Sou un amor tots.

    ResponElimina
  6. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina