dimecres, 13 de desembre del 2017

Bellesa efímera

Imatge d'InternetAvui quan he sortit de l'escola hi havia un cel PRECIÓS. Tenia el cotxe a un carrer d'allà i mentre hi arribava ja veia que aquella meravella perdia intensitat. Quan hi he arribat i hi he descarregat, he pres el mòbil per immortalitzar el moment però m'havia quedat sense bateria i això que des d'allà es veia un altre angle que encara lluia una intensa bellesa o, si hi cap, més que la primera imatge que n'havia vist.

Segur que la imatge que hauria capturar amb la càmera no hauria reflectit la grandesa que havia registrat la meva retina.
Moment a moment el cel anava canviant, millorant en alguns anglès i perdent ja en altres, apagant-se ràpidament. És impressionant tanta magnificiència de la natura i no obstant això, què poc temps dura. 

5 comentaris:

 1. Aquests cels tan vermells duren molt poca estona, cosa de la llum solar que desapareix. Però són un regal per la vista, i si ets ràpida, o la tecnologia ho permet, també una bona imatge per conservar. el proper dia volem una imatge teva!

  ResponElimina
 2. És cert que duren molt poc i fins i tot en aquesta poqueta estona pots fer fotos molt diverses, perquè canvia el color segon a segon...

  ResponElimina
 3. Aquests dies també he vist unes postes de sol d'aquestes que no pots dixar de mirar-les, et quedes embadalida darrera el vidre...He sortit al balcó a fer alguna foto i a més de captar la posta també he quedat glaçadeta!!!
  Bon vespre.

  ResponElimina
 4. Jo també el vaig veure. No podia parar de fer fotos...

  ResponElimina
 5. quanta bellesa per molt efímera que sigui , la natura sovint és art

  ResponElimina