Ui, doncs jo cafè tot el que vulguis però sucar-hi alguna cosa, mai de la vida! Ni t'imagines tallada de rotllo que em suposaria veure'm el cafè i trobar-hi engrunes. Cadascú té les seves manies i per a mi el cafè és sagrat.
Més d'un, al matí, vam començar a ser persona una vegada que ens prenem el nostre cafè, sol o amb llet, sol o acompanyat, sigui com sigui és el nostre botó d'arrencada.
I tant que hi ha fòrmula. Suposo que t'has ixa't que el cafè és al cul i la crema tota a sobre oi? Doncs aquí no hi intervé la casualitat sinó la manera de preparar-ho. I t'asseguro que a casa no deixo que ningú em faci el cafè si me'l vull prendre a gust.
Moltes fotos i imatges d'aquest bloc són meves però d'altres les he trobat a internet, font inesgotable de recursos.. Si algunes de les imatges estan violant les lleis de copyright, per favor envia'm un email i les retiraré de seguida. Faltaria més!.
Aquest és un bon "vici", fa venir ganes de sucar-hi un tall de coca...
ResponEliminaBon vespre.
Ui, doncs jo cafè tot el que vulguis però sucar-hi alguna cosa, mai de la vida! Ni t'imagines tallada de rotllo que em suposaria veure'm el cafè i trobar-hi engrunes. Cadascú té les seves manies i per a mi el cafè és sagrat.
EliminaMés d'un, al matí, vam començar a ser persona una vegada que ens prenem el nostre cafè, sol o amb llet, sol o acompanyat, sigui com sigui és el nostre botó d'arrencada.
ResponEliminaCadascú com vulgui, però jo sense sucar-hi res, com ja he dit. I sense sucre!
EliminaHe, he, he... cadascú té els seus "truquillus" per ser persona...
ResponEliminajo seria més del tall de coca que diu la M Roser i amb xocolata si pot ser...
Jo a la coca amb xocolata també m'hi apunto però sense barrejar conceptes. És allò de "juntos pero no revueltos".
EliminaSi de sobte desaparegués el cafè... occident s'aturaria.
ResponEliminaI una gran part de l'orient també.
EliminaJo em faria de té llavors.
Eliminai quina és la fórmula exacte?....no tindràs algun ingredient secret.....
ResponEliminaI tant que hi ha fòrmula. Suposo que t'has ixa't que el cafè és al cul i la crema tota a sobre oi? Doncs aquí no hi intervé la casualitat sinó la manera de preparar-ho. I t'asseguro que a casa no deixo que ningú em faci el cafè si me'l vull prendre a gust.
EliminaNo sembla gaire carregat, aquest cafè!
ResponEliminaDoncs gairebé és cafè sol, la capa d'escuma és com la de la cervesa, no es barreja. No veus el color?
Eliminacadascú té la seva manera d'iniciar el dia, la teva sembla ben energètica !
ResponEliminaEl meu cafè és més petitonet... un expresso curtet sense sucre ni llet... però em passa com a tu, el necessito per arrencar!
ResponElimina