El títol podria semblar una metàfora però no ho és. És totalment literal.
El julivert dona vida a molts dels meus plats. És un condiment que m'encanta. Me n'he arribat a fer inclús entrepans. I a casa en tinc sempre en un test, que normalment es fa gran, fa el fruit i finalment mor de vell. En aquest moment feia d'actor secundari tot i el seu primer pla. Hi havia un cel espectacular al darrere que li feia de teló impagable. No podia deixar escapar el moment.
Un entrepà de julivert... per mi només seria acceptable aquesta locució si anés precedida per 'és tan avorrit com...' Però ep, que ja va bé, eh! Ja em quedo el fuet jo!
ResponEliminaEl julivert m'agrada, però la foto encara m'agrada més. Es preciosa!
ResponEliminaEl julivert és una bona solució a la cuina, sobretot per les persones que no poden menjar sal...Dona gust als aliments i a més té moltes vitamines!Abans m'encantaven les truites amb julivert, dic abans , que ara no puc menjar truites!
ResponEliminaBen curiosa la foto amb aquesta mata de julivert tan grossa, abans de llegir, he pensat que era fonoll.
Bon diumenge,
Un bon pa torrat amb all, "juevert" i un poquiu d'oli, genial!
ResponEliminaHas fet bé de no deixar escapar el moment, has fet una foto molt maca.
Aferradetes i bon profit!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaLa vida és curta i són aquests moments el que fan, en ocasions, que meresca la pena.
ResponEliminaBonica i esplèndida foto i el julivert és fantàstic en una amanida de tomàquet, all i oli resulta extraordinari
ResponElimina"Julivert meu com t'has quedat...?"
ResponElimina