dissabte, 27 de març del 2010

Aletes de vellut

Estic de vacances. Merescudes vacances, li pesi a qui li pesi.
Aquest matí m’he trobat a la cuina una amiga nova.


Estava allà silenciosa, sense molestar, enganxada a una paret i desprès s'ha ficat dins una caixa buida. Encara em pregunto com hi ha arribat allà. I al final, després de marejar-la una mica, per poder-li fer les fotos que veieu , l’he deixat en pau perquè pogués fugir si li calia.
Però no ho ha fet, segueix allà, aletejant amunt i avall del vidre, alegrant amb el color groc de les seves aletes de vellut i repetint: "Que ja estem a la primavera!!! "
Té la finestra oberta però li posaré alguna flor allà, per si s’hi vol quedar, que hi tingui el paisatge adequat. Hem de fer l’estança agradable als hostes.

Petons de papallona

3 comentaris:

  1. Quin ésser tan bonic, a banda de fer companyia, a mes t'ha elegit com a protectora. No es tonta, sap qui la protegirà.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Diuen per ací que les papallones són portadores de bones notícies, sobretot si són blanques. Són com cartes enviades via el vol de les papallones. Potser, de manera inconscient, algú intenta posar-se en contacte amb tu i et mana els seus pensaments amb una papallona, com si es tractara d'un colom missatger.
    Que llàstima que no es puguen ampliar les fotos.

    ResponElimina