dilluns, 30 de maig de 2016

Amb il·lusió el motor no grinyola...tant

A vegades sembla que hi hagi un sisè sentit o una força sobrenatural que manegui les coses. A vegades, quan menys t'ho esperes t'arriba una alenada d'aire fresc, just en el moment que més ho necessites.
Aquest matí m'ha vingut a mi jugant amb El oráculo de las Hadas. L'he fet girar 9 vegades i m'ha regalat això:

"El hada de la Ilusión que a menudo vive escondida en el fondo del corazón, te viene a decir hoy que no pierdas nunca la esperanza de conseguir la meta más alta y elevada; que tengas siempre fe en ti como en la suerte; y que confies que al final del camino, donde acaba el Arco Iris, siempre encontrarás la más bella recompensa.
Vivir sin ilusiones es peor que vivir sin amor porque las ilusiones son la fuente y el manantial de la creación. Si no se tiene ilusión, nada puede salir adelante." 

No perdre l'esperança d'aconseguir la meta més alta....
Tenir sempre fe en tu com en la sort....
Viure amb il·liusió....
Les fades són molt llestes! I tot i que per elles pugui ser fàcil de dir-ho, tenen raó.
Amb tres respiracions profundes he encarat el dia d'una altra manera i quan he sortit al carrer, fins i tot havia sortit el sol.


5 comentaris:

 1. És clar que calen il·lusions, i somnis, però el dia a dia ens fa passar les hores tan ràpides que ni hi pensem. Només ens vénen al cap de tant en tant i llavors pensem que se'ns fa tard. Això deu ser el que diuen 'ser adult'. A veure si aconsegueixes que el missatge de les fades no sigui només flor d'un dia.

  ResponElimina
 2. Trobar el sol matiner sempre ens renova les forces.

  ResponElimina
 3. Bonic post, pels consells que ens dóna...
  Viure amb il·lusió i no perdre l'esperança...Però jo diria tenir més fe en tu que en la sort, que és molt esquiva!
  Bon vespre.

  ResponElimina
 4. La il·lusió ha de inundar la nostra vida, ella mateixa ha de ser la il·lusió viva. Una il·lusió que s'ha de renovar cada dia, cada instant. Quan desapareix la il·lusió les vides bateguen planes.

  ResponElimina
 5. les fades les tenim dins nostre només cal deixar que surtin oi?

  ResponElimina