divendres, 21 de maig del 2010

PREMI!!!!

Des del blog La mala hora fa uns dies em van concedir un premi, icona del qual veureu també inclosa en el lateral.
Agraeixo el detall i compleixo com a mínim amb una part del que aquesta concessió comporta que és fer-ne la ressenya. L'altra part és concedir-lo al mateix temps a 10 blogs més i aquí de moment em paro. No perquè no cregui que ningú en sigui mereixedor, al contrari, hi ha cada racó en el ciberespai que enamora i gent que s'ho curra molt i molt, molta creativitat amagada i moltes ànimes que em fan sentir petita precisament perquè ells en són molt de grans. Però és que això de les cadenes no m'inspira gaire i prefereixo "premiar" als meus candidats d'altres maneres, de la meva manera, d'una manera més personal i exclusiva i no amb un "café para todos".

Així que, esteu al cas de les meves entrades-dedicatòria i els premis/regals que us pugui enviar, a cadascú el que li escaigui, el que crec que li pot agradar i a tots els que segueixo, això si, una molt forta abraçada ja que em feu passar unes bones estones amb unes coses o amb unes altres.


I a més vull acompanyar el post amb una cançó que he escoltat avui a la ràdio, que feia molt que no escoltava i que m'encantava i que no té res a veure amb això, però que us la regalo també.

5 comentaris:

  1. M'alegra força veure-lo penjat del teu blog. Es aquest un gran blog i tu una gran blogire, del que fa sentirse petita com tu dius.

    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes Felicitats, han escollit molt bé nina, petons :)

    ResponElimina