dijous, 31 de desembre del 2009

Saldo final: +, sempre +.

Des d’aquí vull desitjar-vos a tots els lector d’aquestes cabòries mentals meves, fetes sovint més amb el cor que amb el cap, que deixeu córrer el 9 fins arribar al 10, amb suavitat, amb tranquil·litat però amb decisió perquè ha de ser millor i per això és bo no posar-hi barreres.

Buscant el bo i el dolent d’aquest any del qual ja poc ens queda, puc dir que com sempre hi ha hagut de tot: del dolent no me’n vull ni recordar, prou n’hi ha hagut amb haver-ho hagut de passar i d’entre el bo una de les coses que penso que hi ha és AIXÒ, aquest espai que em relaxa, que em motiva, que em roba el temps, que cada vegada m'agrada més i que em dóna només alegries. Per això vull transmetre des d'aquí els meus millors desitjos per a tots per a aquest nou any que ens acompanyarà almenys 365 dies més i que segurament no ens ho posarà fàcil, però som aquí per a poder amb tot. Ànims nois/@s i a gaudir-ne!!

6 comentaris:

  1. El mateix et desitge, així com que no et canses d'escriure i poder gaudir de les teues "cabòries mentals", bones o dolentes.
    Des de la distància, una forta abraçada.
    (Sóc conscient que t'he felicitat l'any nou des de tots els punts d'escriptura que tens, però jo sóc així de complit i ho faig amb gust) xDDDDD

    ResponElimina
  2. Gràcies noi. Segueix complint que ja m'agrada això. Un petó molt fort.

    ResponElimina
  3. Aquest rellotge també està desajustat xDDD

    ResponElimina
  4. Reina, Bon Any abans de tot :) Comunicar-te que t'ha tocat el 47, jajajajjaa, ja tenim la finestra posada a la col·leció, gràcies per col·laborar, és realment preciosa, moltíssimes gràcies i un petó gran!!

    http://finestres-ventanas.blogspot.com/

    ResponElimina
  5. Molt bon any a tu també, darling ;-)
    Una abraçada ben forta des de les muntanyes gelades!

    ResponElimina