dissabte, 12 de desembre del 2009

FINESTRES II











Unes ens mostren el glamour, altres la sencillesa, altres el caliu i la tendresa, altres el que un dia van ser i han anat a menys... n'hi ha una que en ampliar-la es pot veure el qui hi ha al darrere.
Totes són ulls, totes són mirades. Totes poden ser mirades de fora cap endins i de totes pots imaginar la mirada de dins cap a enfora. Quina triaries per mirar de fora cap endins i quina per mirar de dins cap enfora?

(Fotos fetes a Viladrau, Octubre 2009)


8 comentaris:

  1. Tens una fixació amb les finestres... Jo la tinc amb els panys i també amb els manyans, la veritat. Vull tornar a escriure sobre ells...
    (Per cert, aquestes fotos, obertes, es veuen amb molts detalls, es veu el gos i tot)xD

    P.S.: l'altre comentari l'he suprimit per ampliar-lo ^.-

    ResponElimina
  2. Si t'hi fixes bé, és veu més que el gos!!!

    ResponElimina
  3. I si, tinc fixació amb les finestres. Obren i tanquen tantes i tantes coses... i imaginat si a sobre hi poses panys!!! Les "meves" de panys no en tenen (gairebé cap, sobren només amb una empenteta. Algun dia publicaré la Sèrie: Metàfores. En tinc una sobre això de les finestres i els panys. T'agradarà.

    ResponElimina
  4. I'm sorry:
    S'obren en lloc de sobren.

    ResponElimina
  5. Teresa, moltes gràcies per convidar-me a venir, tens un blog magnífic, i aquesta entrada de les finestres m'ha encantat, ja veus que jo n'hi tinc un bloc sencer a elles, jajajjajaa, si hi vols col·laborar, a la pàgina surt el meu correu, serà un plaer, i ja veus que el vaig fent amb les aportacions de tothom que vol, eh? Un petó gran, gràcies per la visita, i jo retorno a llegir-te també amb calma reina :)

    ResponElimina
  6. Osti! que malament escrit estava l'altre comentari xDDD
    Si que vaig veure al iaio amb el gos. És com un espectre xDDD Per cert, que els gossos són per a mi altra fixació obsessiva, però d'una manera diferent xDDDD M'encataria veure eixa sèrie de fotos amb finestres i panys. Segur que gaudiré d'ella. Anima't a publicar-la prompte!

    ResponElimina