dimecres, 7 de desembre del 2011

Pa amb oli i xocolata


Han volgut recuperar el que per molts de nosaltres va ser un tradicional berenar i l’han convertit en unes postres de la hight cuisine.
Jo, que em perdonin, però crec que això és d’una banda hipocresia i de l’altra una presa de pèl.
Resulta que un tros de pa (0.20€) i unes preses de xocolata (0.30€) s'han convertit en una miqueta de pa al mig d’un plat enorme, amb xocolata tipus Nutela i un raig d’oli i que fa un final de festa de 5€ que vol recordar aquell clàssic que ens sucava les mans mentre corríem pel carrer després de l’escola i que gustosament ens en llepàvem després els dits.
Ara el que pren molta importància és el disseny del plat, i això no convida pas a menjar-s’ho d’una altra manera que no sigui amb els coberts corresponents.
El gust, encara que s’hi assembli no és el de sempre i el plaer de llepar-se els dits, evidentment, s’ha perdut.





4 comentaris:

  1. O es segueixen les tradicions o no es segueixen, però ximpleries d'aquestes a preu d'or no calen.

    ResponElimina
  2. Un gran descobriment per a la "hight cuisine", si senyor!! xD

    ResponElimina
  3. jajajaja hi ha plats que no es poden desestructurar si no perden la seua essència!

    Al meu blog de cuina m'adono que les receptes que tenen més èxit són les de tota la vida i sense coses estranyes ni elaboracions tan modernes. La gent al final volem "lo de sempre" :)


    365 contes
    Terra de llibres

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord. Hi ha coses que no haurien de canviari menys fer invents amb elles!!

    ResponElimina