diumenge, 10 d’octubre del 2010

10.10.10


Avui es 10.10.10.
El més passat es va donar una altra moment curiós numerològicament parlant. Avui, el número apunta a la “perfecció”.
Penso que el 10 no té la màgia del 7, però si que té una personalitat adquirida per estar sempre en el llistó superior de moltes escales. És el top, el cap del top ten, la nota màxima, el millor nivell, un número bastant rodó, el quin fa saltar d’unitats a decenes, el número de dits de les mans i dels peus...
Particularment, avui era la data d’entrega de la VI Edició dels nostres Jocs Florals, ja que vam pensar que era una bona data per celebrar alguna cosa i quina millor que aquesta.
Doncs res més, espero que tots tingueu un dia 10.
Us deixo una bona cançó per que us acompanyi.

4 comentaris:

  1. Podies haver-ho publicat a les 10. El 7 és un número massa jueu per ser el de la sort perque a ells no els va anar massa bé des de la diàspora aquella, malgrat que ara els va massa bé. De tota manera és una entrada molt matemàtica xDDD Jocs Florals???? Com eres!!!

    ResponElimina
  2. Particularment m'agrada mes el 9, que sense ser un 10 es un bon número, mes lluny de la perfecció i mes a prop de la humiltat.
    Be, estic un poc "grillada" avuí.

    Besets

    ResponElimina
  3. Montse: Gràcies.
    Dissortat: No hi he pensat en això de les 10, pq ho hauria fet.
    Lenore: Un 9 no està malament, però per aspirar, es pot aspirar el màxim, després ja venen les retallades per tot arreu.

    ResponElimina