dilluns, 7 de juny del 2010

Bosses d'aire

Avui organitzant unes quantes carpetes de l’ordinador he trobat fotos que tenia guardades en un racó de miscel·lànies i, com sol passar, he trobat algunes “perles” dignes de postejar (m’acabo d’inventar paraula). Quina excusa més barata, oi? Com si en necessités jo d’excuses per trobar tema... Doncs bé, la foto és la següent:
I sabeu que és això? Doncs és una bossa amb aire. Si, si, tal com ho veieu. Una bossa d’aire. Està tot inventat, millor dit explotat. I de vendre, com també podeu veure, es ven TOT. I si es ven és perquè algú ho compra, està clar. Aquella frase feta que es referia a vendre fum ja no és tan metafòrica, com podeu veure.
Què, us fan unes quantes bossetes d’aire? No vull ni pensar en mòdic preu de l’element envasat. xDDD.

8 comentaris:

  1. fliparies si et dic qui les fa.... :)

    ResponElimina
  2. Nena, em diuen que et digui això:

    "Con esa bolsa no se vende precisamente aire. Eso es un tipo de protección para embalajes, algo parecido a los moldes de poliuretano expandido, solo que mucho mas ecológico y no ocupa lugar"

    Així que ja saps que no és aire envasat per si t'ofegues, jajajajaaa :)

    ResponElimina
  3. O sigui, dedueixo que treballes per l'empresa de bossetes. Què n'és de petit el món. Sort que no en vaig parlar massa malament del tema!!!
    Però a mi no cal que me les venguis. I clar, ja sé pq serveixen, però encara és millor dir que venen aire que no que venen espai tancat en bosses... tot i que aquest espai sigui menys contaminant que al poliuretà expandit.
    Si m'ofego recurriré al altres aires, no pateixis.
    Ei, i endavant amb el taco i les boles!!!

    ResponElimina
  4. Hi ha "aires" i aromes pels quals es pagaria un preu alt... No creus?

    ResponElimina
  5. M'ofega pensar en totes aquestes bosses plenes d'aire, que discrepant de Cris, penso que quan hi ha moltes han d'ocupar espai, lògic no?.
    Un espai i un aire que potser algun dia ens faci falta. ¬ ¬

    Petons

    ResponElimina
  6. Jo no hi treballo pas, però si una persona que m'estimo i m'és molt i molt propera.... Jo sóc secretària a un centre mèdic, pero el teu post avui ens ha servit de tema de conversa ;) petons reina!

    ResponElimina
  7. De vegades, i encara que només sigui per l'efecte "placebo", no aniríen pas malament.

    ResponElimina
  8. Vam rebre una caixa amb un regal delicat, envoltat de bossetes d'aire. No vegis la gràcia que li va fer al meu fill, rebentar-les, clar!

    Ah, si et cal aire, al Pirineu en tenim de net i pur que no te l'acabes. Això sí, has de venir perquè aquest no s'envasa ;-)

    ResponElimina