dissabte, 15 d’abril del 2017

ZZZzzz,,,

Diuen que la son no es recupera, Igual que el temps perdut. Tot i que d’això del temps perdut en podríem fer moltes lectures i potser del concepte de perdre el temps conclouríem que és relatiu i que potser passa com amb l’energia que ni es crea ni es destrueix, sinó que es transforma...uff, deixo ja de barrejar teoremes que els físics em diran que cometo “sacrilegi”.
I torno al començament.

En la meva vida quotidiana dormo 6 hores com a mitja cada nit. Fatal, ja ho sé, però no m’organitzo per fer-ho millor i me’n vaig molt tard a dormir. I després ben d’hora ja em desperto i no puc estar més al llit o bé perquè tinc feina o bé perquè no m’hi trobo bé. En canvi, aquests dies dormo com un liró. M’adorno al sofà al vespre després de sopar, Empalmo quan me’n vaig al llit i no em llevo fins que el cos em diu prou que poden ser ben be les 9 passades. I a la tarda si m’hi deixo anar també m’acluco a la migdiada... No em conec! Però mira, si el cos m’ho demana, ara que m’ho puc permetre, intento reposar-me i recuperar aquella son que diu que no es recupera, per si de cas!

5 comentaris:

  1. Dormir 6 hores està bé! Jo no dormo més que això, però és que passades les dotze encara queden coses per fer, el dia no s'acaba! Tampoc no pensis que dormo gaire més els caps de setmana. Però una horeta més ja és una proporció bona, i si després es fa una migdiadeta, doncs també ajuda. No crec que serveixi per recuperar res, però sí per estar millor aquests dies. Que no és que estigui malament durant la setmana, però una mica de nyonya durant el dia sí que agafa, sobretot després de dinar!

    ResponElimina
  2. A la nit també acostumo a dormir unes sis hores. Amb la migdiada ho intento arreglar una mica.

    ResponElimina
  3. La son no es recupera però quan el cos està cansat dorm, es molt espavilat.

    ResponElimina
  4. Jo també m'apunto al club de les sis hores...I no faig migdiada. Però alguna vegada m'he adormit al sofà després de dinar i no m'he despertat fins les set del vespre...Suposo que la son és al cos el què la benzina al cotxe!!! I el temps, en què es deu transformar???
    Bon vespre.

    ResponElimina
  5. t'entenc jo també vaig curta de son....

    ResponElimina