dissabte, 8 de febrer del 2014

Ara va de bo!


Alguna vegada us hauran preguntat allò de: "què t'emportaries si te n'haguessis d'anar a una illa deserta?" o d'una altra manera: "si hagessis d'abandonar casa teva, què t'emportaries segur?"

Doncs bé, el meu veí Albert ha marxat de casa. Ja no és la primera vegada que ho fa. Es veu que no s'entenen gaire amb la seva companya. Coses que passen! Les altres vegades ho havia notat perquè la seva plaça de pàrquing estava buida dies i dies. També ho notava perquè no veia ni sentia mai els gossets que tenien. Però aquesta vegada deu ser la definitiva. Sabeu que he trobat a faltar? L'estelada que onejava al seu jardí.  Sí, sí, s'ha endut l'estelada i el màstil que l'aguantava. Aquest és el tret diferencial amb les altres vegades i ja es veu que ara són palabras mayores!
Era la única que feia companyia a la senyera que tinc jo al balcó. Llàstima! Cada matí em saludava quan pujava per la rampa del pàrquing i ara la trobo a faltar. Bon viatge, Albert! I siguis on siguis, Visca Catalunya!

7 comentaris:

  1. Te clar que la vol plantar a algun altre lloc...Visca

    ResponElimina
  2. Si que sembla un adéu definitiu, però ves a saber, potser la companya en posarà una altra, a no ser que fos motiu de discussió...
    Doncs sí sigui on sigui, visca Catalunya.

    ResponElimina
  3. Bona aquesta! Si s'ha endut l'estelada és que ja ho té clar, l'Albert sí que és un bon patriota, hehehe. M'ha agradat aquest post, molt simpàtic com ho has explicat. Que la planti en bon lloc, i jo no seré menys, visca Catalunya!

    ResponElimina
  4. si s'ha endut la senyera deu ser definitiu! els temps estan canviant!

    ResponElimina
  5. Qui sap, potser s'ha fotut un cop al cap i ha deixat de ser independista de cop...

    ResponElimina
  6. :)

    Jo també hi tinc una senyera enlloc d'una estelada. La tinc des de fa molts i molts anys, des de quan encara no n'hi havia cap penjada al meu poble, ni senyera ni estelada. Les amigues de la meva iaia ho associaven al barça (???) es pensaven que la posava quan aquest guanyava. :) Ara estic pensant en posar l'estelada, AL COSTAT.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Bon viatge Albert
    mal viatge al Wert.
    Fita

    ResponElimina