dimecres, 1 de gener del 2014

Ja tenim aquí al 2014

El contingut d'aquesta entrada no és una idea original meva, és una adaptació d'alguns missatges que he rebut aquests dies d'entre la multitud de coses que es creuen via facebook, whatsapps i altres, de molta gent desenfeinada a qui agraeixo la seva creativitat i sensibilitat per a fer coses gracioses i boniques. La única medalla que em puc penjar és la de fer el remix per donar la benvinguda a l'any i desitjar-vos coratge i ganes per afrontar-lo i aconseguir-lo fer un any millor. Així que aquí va:

Tot just acaba d'aterrar, encara no té forma i som nosaltres els quins hem d'anar donant-li vida amb els nostres projectes, amb els pensaments, les paraules, els sentiments i sobretot amb les accions.
El genèric any nou ja té marca i és diu 2014.
Fins avui només en tenim expectatives però del com volem que sigui hi ha molta feina a fer per tots i cadascú de nosaltres. Del cel només cau la pluja i per tant el que vulguem ho hem d'anar a buscar.
Aviat començarem a utilitzar una agenda amb aquest número i a mi m'ha contat una història que ara us explico i que espero us agradi:
Vull que em concedeixis un privilegi, només un: vull que em facis EL MILLOR ANY DE LA TEVA VIDA. Cap any passat havia demanat això però jo, el 2014, em planto amb les quatre números davant teu i vull ser l'any en que t'atreveixis a fer més coses, l'any en que pensis i actuis més en gran, l'any en que comparteixis els teus talents, les teves capacitats amb major generositat, l'any en que la ment, el cor i el cos produeixin millors coses, d'una forma honesta pel teu benefici i pel dels qui t'envolten, l'any en que més atenció brindis als teus, l'any en que assumeixis els teus dons, l'any en que més t'estimis, que el despertar i la teva nova consciència arribi als que estan a prop teu.
Siusplau, gaudeix-me, utilitzem al màxim, omple'm d'experiències, diverteix-te mentre estem junts, vull marxar el següent desembre cansat i ple de coses bones i amb el privilegi d'haver estat el millor de tots.

No està mal, oi? Jo crec que mals consell i desitjos del 2014 no són aquests, així que ja ens hi podem arremangar i a veure i ho aconseguim.

8 comentaris:

  1. Molts d'aquests missatges que t'envien per l'entrada del nou any la veritat és que fan pensar.
    Bona entrada d'any, maca.

    ResponElimina
  2. Endavant amb el 2014!!! A veure si li satisfem les seves peticions, no estan gens malament.
    Bon any, Laura!

    ResponElimina
  3. Sembla que aquest 2014 vol guanyar la cursa i passar a la història, ser el millor de tots. Qui som nosaltres per negar-li aquest desig? Concedim-li, no?

    ResponElimina
  4. Em sembla que tots hi estaríem d'acord en voler que 2014, fos el millor any de la nostra vida, el que passa és que això no depen de nosaltres només...Però com que diuen que s'ha de fer cas als savis i els anys ho són molt, intentarem seguir aquests bons consells, per intentar-ho que no quedi.

    ResponElimina
  5. Tot i començar amb molt de fred, jo m'he arromangada i estic disposada a aconseguir-ho.

    És un "any 7" i diuen els savis que ens portarà sort!! ;)
    Salut i força!!

    Aferradetes :)

    ResponElimina
  6. un recull de tot una mica .....ja ens podem arremangar que aquest any tenim molta feina a fer en tots els sentits i amb tots els nostres sentits ....molt bon any!

    ResponElimina
  7. Gràcies Laura!
    Jo m'hi apunto!
    A veure si ho aconseguim!!!
    Gran any nena!!!

    ResponElimina
  8. Hola, bon dia!! Doncs em sembla un bon desig per començar l'any... A la fi, el millor de tot és passar temps amb els teus, això és el que més felicitat et porta... Bon any i ànim!!!
    Saludets

    ResponElimina