divendres, 29 d’abril del 2011

Agobiada

Tinc ganes d’escriure, tinc força idees al cap, entro i surto mil vegades en aquest racó i no sóc capaç d’enfilar unes quantes paraules amb una mica de sentit. No sé si no acabo d’estar bé amb mi mateixa o si és la primavera (pobra primavera, no sé perquè li donem la culpa de tantes coses)… No vull agobiar-me per això però ho faig. Suposo que segueixo sent massa exigent amb mi mateixa i em passa factura d’aquesta manera. M’he de prendre un respir...

7 comentaris:

  1. El que has de fer és aprendre a prendre-t'ho amb calma. Sempre hi ha temps per a tot, encara que haguem de reduir unes coses o altres a temporades. Ara no pots escriure tant com vols, però ja vindran temps millors. El més important és que no t'estressis per això, posar l'accent en el que toca en cada moment.

    ResponElimina
  2. La primavera, si. Ja saps, avançar poc a poc, però mai quedar-se quiet, si no?.

    ResponElimina
  3. En XeXu té raó, calma, i no passa res... provar-ho i entrar i sortir mil vegades, ho fem tots... (o al menys jo ho faig) i el dia que surt alguna cosa surt i si no... res.

    I no tot el que escric m'agrada, però a vegades, ho dic igual, per necessitat de dir-ho, estigui més ben expressat o menys, i això és una opció. L'altra, la de no dir-ho si no ho trobes prou ben lligat, també és una opció. I cap d'elles hauria d'agobiar-nos, però som com som i no sempre sabem fer-ho.

    Pren-te un respir, Laura, tens raó. Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  4. Rühe,Rühe...
    Tu tranquil·leta i quan puguis deixa't anar i escrius.

    ResponElimina
  5. agobiada??
    no my Queen. Ens hem d'anar de festa un dia tu i jo... :o)
    petonets

    ResponElimina
  6. Ai, darling, sí, pren-t'ho amb calma... Algun dia sortirà com tu vols.
    Ja saps on pots escapar-te pel teu respir ;-)
    Petons

    ResponElimina
  7. "entro i surto mil vegades en aquest racó i no sóc capaç d’enfilar unes quantes paraules amb una mica de sentit."

    Ho acabes de fer... ;)

    ResponElimina