dimecres, 2 de febrer del 2011

Incívics. Injustícia. Indignació.

Estic indignada. Dilluns al vespre em van donar un cop al cotxe brutal. Ni jo ni el meu fill que anava amb mi ens vam fer res perquè no havia de ser, però podia haver estar bastant important. El cotxe no el puc agafar perquè la porta ha quedat despenjada, a part d'abonyegada i foradada. Però el més fort és tot el que va passar desprès del xoc.
El culpable (jo anava pel meu carril respectant les normes) va donar-se a la fuga. Em va deixar allà, amb el cotxe girat, la porta del darrere meu totalment enfonsada i creuada al mig del carrer, tremolant de l’ensurt i en estat de shock . En aquesta ocasió la col·laboració ciutadana va ser lloable. De seguida va venir un noi i em va dir que havia pres nota de la matricula. Li vaig demanar el telèfon per si el necessitava com a testimoni i me’l va donar. Una parella que hi havia a la vora també em van donar el nom i el telèfon per si el necessitava. Em van preguntar si estàvem bé i com que el cotxe funcionava vaig acabar d’arribar al destí. En acabar vaig anar a la policia a denunciar el fet.
La meva primera i grata sorpresa va ser que un altre testimoni ja havia anat a fer la denúncia del fet i la policia ja estaven buscant a l’individu. Al cap d’una mitja hora de ser allà va venir un senyor i em va reconèixer. Venia a dir a la policia també el que havia passat i el lloc on havia vist el cotxe que havia fugit, aparcat. Aquesta va ser la segona grata sorpresa.
I com us podeu imaginar després de tot això van venir les sorpreses ingrates. Van trucar a l’amo del cotxe i va dir que ell estava fora de la ciutat i que no sabia qui conduïa el seu cotxe. Després la policia em va dir que semblava que si que tenia assegurança però que sortia en la pàgina de Trànsit un missatge d’avís d’alguna cosa. Resulta que no tenia la ITV passada des del 2006. Més tard es va esbrinar que l’individu tenia el carnet de conduir retirat i que la policia sospitava que sí que era ell el que conduïa. Total que la cosa no pintava bé.
Però pitjor va pintar quan em vaig posar en contacte amb la companyia d’assegurances que d’entrada em va dir que la cosa seria lenta i que no m’asseguraven que se’m pagués la reparació encara que tingués assegurança si ell no reconeixia la culpa o assumia la responsabilitat com a propietari del vehicle.
No tinc paraules per a dir amb paciència el que sento i el que penso. Em plantejo si seguir pagant les meves assegurances o passar de tot com aquesta colla de delinqüents que circulen pel món i que queden immunes dels seus actes irresponsables. Està clar que la llei afavoreix als xoriços i que la justícia no ho és gens.
Ja tremolo del resultat del peritatge, perquè tinc bastant clar que d’entrada hauré de desembutxacar la pasta, que no serà poca, si vull tornar a conduir aviat el meu cotxe.
Quines penques!!!

10 comentaris:

  1. No tinc paraules. Esteu be que no és poc, però deurien de ficar-hi penes mes dolentes per aquestos tipus de gent. Indignant.

    Besets y una abraçada

    ResponElimina
  2. El que compta és que al remat tots dos esteu bé, i em sorprèn això de la col·laboració ciutadana massiva. Ara a veure com es resol el tema de l'assegurança i del culpable de tot l'embolic aquest. Esperem que la justícia siga justa encara que siga tard.

    Ànims.

    ResponElimina
  3. Se'n podrien escriure rius de tinta de les asseguradores. A l'hora de cobrar-te, no fallen mai, però quan han de desembutxacar elles... tot són pegues, en el millor dels casos. Sempre s'acaben traient una clàusula de la màniga que fa que no t'ho paguin tot. Bé, espero que tinguis sort, i queda't almenys amb que la gent del carrer respon, és un descans. I m'alegro que es quedés només en ensurt. Que estigueu bé és el més important.

    ResponElimina
  4. Gràcies a Déu que no us ha passat res.Aquesta merdeta de món està fet un fàstig.És tot tan lent i sempre tan injust.No deixis de insistir per això.no hi ha dret que s'acabin ensortint amb la seva.Una abraçada maca.

    ResponElimina
  5. És increïble: es dona a la fuga, testimonis que ho confirmen tot amb denúncia inclosa, es localitza el propietari, és un penques que no pasaa ITV...i no se'l deté!!! I la companyia posa "pegues". Aquest país és una mè! Tu insisteix!
    I sort que no ha passat res greu...

    ResponElimina
  6. Fill d'una grandissima meuca!! Agulles als testicles li haurien de clavar!

    Quina rabia!!

    Smz

    ResponElimina
  7. És indignant, sembla increïble que tot pugui ser tant injust, però tu insisteix...

    ResponElimina
  8. Al final acabaran pagant, i mira si tens un conegut advocat no estaria de més que els hi fes un truc tot dient que si triguen fins i tot danys i perjudicis els hi demanaràs, i per cert, no t'estiguis d'anar al metge que aquestes coses mai sé sap com acaben... i demana un informe de la urbana, si aquest diu que la culpa és de l'altre hi tens molt de guanyat

    ResponElimina
  9. Ai, noia, quin ensurt, sort que esteu bé! Com diria algun: la justícia és un "cachondeo"!!!
    Però estic amb Molon labe, busca un advocat que sempre ajuda i insisteix.
    I mira que bé, tens un munt de testimonis, sorpresa. Ànims!

    ResponElimina
  10. el món està ple de fills de puta! i no s'hauria de tenir pietat amb ells! ànims

    ResponElimina