dimarts, 18 de novembre de 2008

Pavelló de Can Bassa


(Familia de Casa Massa,
va per vosaltres!!!)

El passat diumenge va tenir lloc la inauguració del pavelló esportiu de Can Bassa. Pavelló reivindicat a l’ajuntament com a equipament pel barri i com a gimnàs per al CEIP Mestres Muntaña i l’IES Celestí Bellera. Al fi, al cap de com a mínim 5 anys, ha arribat. En aquells moments jo era representant de pares del Consell Escolar de l’escola i vaig ser membre de la comissió que va treballar per aquest projecte. Vam anar a parlar del tema amb el regidor d’urbanisme corresponent. Primer ho era el Josep Mayoral i desprès, quan el van fer alcalde, va passar a portar el tema el Jordi Terrades. En aquell moment semblava que demanàvem un impossible, tot i que mai se’ns va dir un no per part de cap mandataire ni nosaltres vam tirar la tovallola i vam seguir insistint davant d’un o altre. El que passa es que hi confies relativament perquè ells mai tenen un no i el que si saben fer és anar donant llargues.


A mi els polítics mai m’han agradat massa, els veig interessats, estrategues, i moltes vegades venedors de fum i això a mi no em va. En aquelles reunions encara ho vaig veure més clar i vaig veure com al darrere de qualsevol acció tenen al pensament els votants, que és el que han de tenir, però amb lectura totalment manipulada. En fi, que mai vaig tenir clar si el famós pavelló arribaria un dia a ser realitat.
Ara, per satisfacció de molts, ja l’hem pogut inaugurar. I realment he de dir que ha superat força les expectatives previstes. S’ho han currat, ha quedat estupendo i penso que serà una bona inversió pel poble i que molta gent en traurà profit. D’això es tractava. Hi vaig trobat a molta gent que des del principi vam treballar per aquesta obra, la plana política, les direccions de tots els centres educatius implicats, els representants de les institucions del barri, la comissió i força gent del barri.
He de reconèixer , malgrat tot, que el Mayoral i el seu equip són bons polítics, estigui més o menys d’acord amb la seva línia i m’agradin més o menys els polítics en general, però crec que és lícit reconèixer que aquest és intel·ligent, és proper, té força carisma, es fa estimar i en sap molt. L’arribar a aquests llocs suposo que no és perquè si. A mi, des dels meus dies de Temoinsa i trobades posteriors per temes professionals, sempre em dedica un gest de carinyo quan coincidim i això és d’agrair. I el que més és d’agrair és que treballa bé pel poble i de fet també crec que en recull el fruit amb l’estimació de la gent.

En fi doncs, que ja hi ha un nou important equipament perquè la ciutat des del nord fins al sud pugui fer esport i així fer salut. Ahir mateix els escolars ja van començar a fer-ne ús i esperem que els quin van venint en disfrutin i l’aprofitin bé.

2 comentaris:

  1. Ei, Laura T., gràcies per la dedicatòria. La veritat és que em toca molt de prop ja que el meu antic equip de bàsquet que juga la lliga que organitza l'Ajuntament aquest any jugarà en aquest flamant pavelló. Espero que en gaudiu força. Una abraçada des d'Estac.
    Esteve

    ResponElimina
  2. Gràcies per dedicar-nos el 'post'! Ens hauria agradat disfrutar també del pavelló per l'esport i les festes de l'escola. Espero que us vagi molt bé. Felicitats a tots!

    L'altra part de la família de Casa Massa, Núria

    ResponElimina