dimecres, 20 de març del 2019

El setè angel de David Cirici

Us recomano de totes totes la lectura d’aquest llibre:
Segons la contraportada ens diu que és una història commovedora sobre la fragilitat de la vida, els cops de l’atzar i el lligam entre pares i fills.

Aquest és un bon superresum de partida que ho diu tot i que no diu res però que si que ens situa en l’amplitud del llibre sense donar pistes de la trama que ho desenvolupa.

Vaig triar el llibre d’un prestatge de les recomanacions d’una biblioteca pública, sense saber de què anava i em va sorprendre tant que no vull desvetllar res de la història perquè si us animeu a llegir-lo hi entreu verges, com jo.

Us diré algunes coses que hi podeu trobar però res de la trama de la història que per molt surrealista que a vegades sembli ens acompanya en el relat d’una crua realitat. I així ens convida a reflexionar sobre: la fragilitat de la vida, l’amor incondicional dels pares cap als fills, el drama de les guerres, dels refugiats i dels contextos en els que es mouen, el valor essencial de les coses, l’assetjament laboral, la fragilitat de les relacions humanes, la vida que vivim versus la vida que desitjaríem,... I tot això amb un relat que sense ser una excel·lent literatura ens atrapa des del principi i ens manté enganxats fins al final mentre ens podem imaginar que podríem sentir i fer nosaltres en la mateixa situació que els protagonistes.


I ara ja i sense més, us animo a llegir-lo.

5 comentaris:

  1. "La fragilitat de la vida, l’amor incondicional dels pares cap als fills, el drama de les guerres, dels refugiats, etc"
    Necessitem el setè àngel. I el vuitè, el novè...

    ResponElimina
  2. Doncs moltes gràcies per la recomanació...Sembla un llibre molt interessant per com t'ha transmès el seu missatge!
    Bona nit, Laura.

    ResponElimina
  3. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina