dimecres, 20 de març de 2019

El setè angel de David Cirici

Us recomano de totes totes la lectura d’aquest llibre:
Segons la contraportada ens diu que és una història commovedora sobre la fragilitat de la vida, els cops de l’atzar i el lligam entre pares i fills.

Aquest és un bon superresum de partida que ho diu tot i que no diu res però que si que ens situa en l’amplitud del llibre sense donar pistes de la trama que ho desenvolupa.

Vaig triar el llibre d’un prestatge de les recomanacions d’una biblioteca pública, sense saber de què anava i em va sorprendre tant que no vull desvetllar res de la història perquè si us animeu a llegir-lo hi entreu verges, com jo.

Us diré algunes coses que hi podeu trobar però res de la trama de la història que per molt surrealista que a vegades sembli ens acompanya en el relat d’una crua realitat. I així ens convida a reflexionar sobre: la fragilitat de la vida, l’amor incondicional dels pares cap als fills, el drama de les guerres, dels refugiats i dels contextos en els que es mouen, el valor essencial de les coses, l’assetjament laboral, la fragilitat de les relacions humanes, la vida que vivim versus la vida que desitjaríem,... I tot això amb un relat que sense ser una excel·lent literatura ens atrapa des del principi i ens manté enganxats fins al final mentre ens podem imaginar que podríem sentir i fer nosaltres en la mateixa situació que els protagonistes.


I ara ja i sense més, us animo a llegir-lo.

4 comentaris:

  1. "La fragilitat de la vida, l’amor incondicional dels pares cap als fills, el drama de les guerres, dels refugiats, etc"
    Necessitem el setè àngel. I el vuitè, el novè...

    ResponElimina
  2. Doncs moltes gràcies per la recomanació...Sembla un llibre molt interessant per com t'ha transmès el seu missatge!
    Bona nit, Laura.

    ResponElimina