divendres, 22 de setembre del 2017

El sexe dels àngels

GEORGE, Simplemente se tu mismo. de Alex Gino


A rel del despertar d'un cas a l'escola d'un nen transgènere vam compar aquest llibre que n'explica una història basada en fets real.

La idea era poder-ne treure alguna cosa que ens ajudés en la gestió de l'assumpte en la mesura que ens hi calgués intervenir.

El llibre com a tal no m'ha semblat gaire interessant i fins i tot l'he trobat de lectura poc "friendly" (no trobo la paraula en català). Si que és veritat que et pot fer entendre coses i que el consell que s'en pot concloure és el de tractar amb la màxima naturalitat qualsevol cas que se't presenti d'aquesta o d'altres questions que per dir-ho d'una manera bàsica u genèrica podriem dir se surten de "lo normal".

En tot cas està clar que el que cal és molta empatia per poder entendre el que pot sentir una personeta (per jove) que se sent atrapat en un cos que no correspond a com realment se sent.

Endavant Lucas!!!

3 comentaris:

  1. Encara que el llibre no sigui de lectura massa agradable, si us dona eines per poder ajudar aquest nen, doncs fantàstic. Segur que alguna idea en traureu.
    Que tinguis un bon començament de tardor, Laura.

    ResponElimina
  2. hi ha un llibre o guia editat per l'ajuntament de Barcelona de fa uns quants anys que precisament es diu el sexe dels àngels crec que el pots trobar en pdf per la xarxa ....parla una mica de tot i també dels trans
    doncs endavant Lucas !

    ResponElimina
  3. Em sembla que t'ajudarà més la pròpia experiència i l'instint que no pas qualsevol llibre. Però bé, un 10 per la implicació i mirar de fer-ho el millor possible.

    ResponElimina