dijous, 3 de març del 2016

L'espectacle sempre és al retrovisor


Quan al matí vaig cap a la feina m'estalvio el molest sol que t'enlluerna de cara quan vas cap a l'est. Quan a la tarda torno a casa també m'estalvio el conduir a aquella hora tant molesta en que cau el sol i no et deixa veure el que tens davant quan viatges cap a l'oest. Però tota moneda té dues cares. I resulta que en aquests dos viatges que faig cada dia el que em perdo és molt millor del que hi guanyo.
I em fa ràbia.
Tracto de pensar en positiu i dir-me que em vindrien massa temptacions de parar perillosament a la carretera per a fer-hi fotos i que millor és veure-ho per la rereguarda (tot i així també en tinc de temptacions).
Ja us podeu imaginar per la foto que no reflexa gens ni mica les meravelles de cels i paisatges que em perdo veure de cara.
Doncs sí, tinc la mala sort de només poder gaudir pels miralls retrovisors de les espectaculars sortides i postes de sol, dels magnífics cels rogents que alguns dies la natura ens regala de franc com a espectacle natural.

13 comentaris:

  1. Em resulta tan i tan molest el sol a la cara quan condueixo (que a més gairebé mai porto ulleres de sol), que no em compensaria veure cap sortida ni posta de sol. Em sap greu, però res de místic en els moviments dels astres, i moltes possibilitats de tenir un accident. Per mi millor pel retrovisor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es pot comparar el retrovisor amb veure l'espectacle de cara, malgrat els inconvenients!

      Elimina
  2. sigui com sigui la imatge ha estat vista, això és el que compte.

    ResponElimina
  3. T'entenc, perquè a mi conduir amb el sol de cara, em molesta molt...Per no tenir temptacions perilloses, paro i contemplo el cel i el paisatge una estoneta...
    Bon vespre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo a vegades he parat i m'hi he jugat la vida en l'intent!

      Elimina
  4. Una bona manera de començar el dia.
    A vegades també passa al capvespre.

    ResponElimina
  5. Un cop amb el cotxe aturat ja pots fer les fotos que vulguis

    ResponElimina
    Respostes
    1. A vegades no es pot parar ni quan es vol ni on es vol i quan trobes el lloc i el moment ja s'ha perdut aquell encant. Són moments molt efímers!

      Elimina
  6. Però és terrible conduir amb el sol de cara!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja. I a vegades inevitable. Són les dues cares de totes les monedes!

      Elimina