divendres, 16 de maig del 2014

La galeria

Em fa molta ràbia, en gairebé tots els aspectes de la vida, l'excessiva preocupació per la galeria en detriment del fons o del contingut de les coses. La setmana passada va haver campionat de F1 a Montmeló i en el meu recorregut cap a la feina resulta que passo per la via que hi porta. 
El paisatge matinal a curta distància va anar canviant gradualment al llarg de la setmana. Els camps d'ambdós costats de la carretera van començar a poblar-se amb autocaravanes i tendes. 
Els vorals de la carretera van ser degudament protegits amb tanques, noves i vistoses que “conduïen” als visitants i també anunciaven l'esdeveniment. 
Al llarg de la carretera hi havia molts panells informatius dels diferents serveis i seccions del circuit. I a les ciutats del voltant també s'hi van anar col·locant fletxes i més fletxes indicant-ne la sortida cap a l'autopista, etc. Fins i tot les noies del desviament, de les quals en vull parlar en un altre post, van desaparèixer (o potser tenien mooolta feina, no sé). El cas és que tot estava supercontrolat i es veia que no s'hi havien escatimat cap mena de'esforços. 

Però clar, ara ja s'ha acabat el campionat. Les nenes han tornat a la feina, això sí, o a esperar-ne al lloc habitual. Les tanques han estat recollides. Però en recollir moltes altres coses ja no hi ha hagut tanta pressa. 
Així, les tanques menys vistoses encara hi són, alguns indicadors de les coses del circuit també hi són i el que és més fort, tots els contenidors/bidons grans que van col·locar en les zones d'acampada allà estan, plens a vessar i criant rates. 
Però ara ja no hi ha pressa. 
La galeria va quedar ben coberta quan tocava. 
Pels passants de cada dia això es veu que ja no importa.

6 comentaris:

  1. A mi em sembla un cas comprensible, cal donar una bona imatge. No dic que la bona imatge no la mereixem els que vivim aquest entorn cada dia, però no és patrimoni nostre, deu passar a tot arreu. És una deferència als que venen, que també pagaran un preu molt alt per estar-s'hi. Diguem que les comoditats i l'aparença venen incloses en el preu.

    ResponElimina
  2. Xexu: Tots paguem els nostres impostos. No dic que no es faci per ells, sinó que cal tenir les coses com cal sempre.

    ResponElimina
  3. jo estic d'acord amb tu, més fons i no pas tanta forma, al final semblarem un aparador i ben buit! bon diumenge!

    ResponElimina
  4. Sembla mentida la poca consideració que hi ha per les persones que fan us de les coses dia a dia...No els costaria gens deixar-ho tot com estava abans...

    ResponElimina
  5. Ja ho recolliran abans del proper Gran Premi, paciència ;)

    ResponElimina
  6. Elfreelang: Per l'aparador sempre treuen coses per a posar-hi, encara que sigui sacrificant l'important.
    M.Roser: Doncs si, els de cada dia es veu que no comptem.
    Pons007: Segur, però això no són maneres. De fet ja han posat unes tanques publicitàries que anuncien la tongada de juny. Però les papereres encara estan plenes.

    ResponElimina