dimarts, 26 de febrer del 2013

Quina cara poses?




Què fas quan et fan un regal que no vols? Què dius quan volen celebrar una cosa que a tu no t'agrada celebrar? I sobretot quan ja els hi has dit un munt de vegades?
Com els pots fer entendre que tu no vas amb les campanyes de “El Corte Inglés” i què en tot cas el que t'agradaria serien altres coses? Què fas quan malgrat tot veus que en ells no hi ha mala intenció o que potser no ho saben fer d'una altra manera?

6 comentaris:

  1. Ui quin tema! Jo he agafat autèntiques enrabiades quan m'he assabentat que m'estaven muntant alguna cosa pel meu aniversari quan els he dit per activa i per passiva que no em dóna la gana ser el centre d'atenció aquell dia. Ja celebrem els aniversaris dels que gaudeixen de fer anys, per què ens han d'obligar als que ens és igual a sentir-nos de la mateixa manera. Fer anys no és res de l'altre món, i no és que no em vulgui fer gran, és senzillament que... me la sua. Amb perdó. I no m'agraden les sorpreses, per què algú decideix per mi que sí que m'agraden?

    Quant a regals, home, també he dit alguns cops coses que no volia, i crec que en principi m'han respectat, no recordo cap vegada que m'hagin regalat alguna cosa a la força després de dir que no. Per sort! Perquè com saps, no sóc de callar i posar bona cara.

    ResponElimina
  2. Jo crec que no fem el que hauriem de fer, que és dir la veritat. En el fons no volem espatllar el moment a qui ens ho ha fet.

    ResponElimina
  3. Jo sóc de les que no vull espatllar el moment i moltes vegades no dic la veritat. Ho reconec i no n'estic pas orgullosa.

    He de dir que com més gran em faig vaig millorant i ara sé dir més que no, que no m'agrada o que no em ve de gust que abans... mai no és tard.

    ResponElimina
  4. Ja saps que jo pateixo d'una deficiència social... i ja pots intuir el per què.

    ResponElimina
  5. El resultat de la meva història va ser que jo em vaig enfadar per haver-me regalat una cosa quan no tocava. No vaig acceptar el regal. Llavors l'altre es va enfadar per ser malagraïda. I jo amb remordiments per ser tan borde. Pero, insisteixo, s'és borde i malagraïda quan passa això havent avisat vegades del tema?

    ResponElimina
  6. Doncs els deixes fer i poses cara de circumsptàncies

    ResponElimina