dimecres, 12 de desembre del 2012

12-12-12

És el segon post que faig amb aquest titòl però a mi que m'agrada jugar amb els números no puc deixar escapar aquesta oportunitat que m'ofereix aquesta data. I programar-la a les 12:12h ja és el "no va más".
Més val entretenir-se en això que com a mínim no fa mal a ningú.


Doncs bé,  el 12 és un dels números màgics que han existit al llarg de la història. Avui pels amants del 12 serà tot un orgasme.
Per a mi no em reflexa cap cosa especial però si que li tinc simpatia a aquest número. I penso que té entitat, La dotzena, d'alguna manera, és una quantitat que mesura. I el que més m'agrada de dir, és que les 12 és l'hora màgica perquè fa que les agulles del rellotge es petonegin.
Però a part de tot, només serà un preambul per l'esperada data: 21.12.12 (el mateixos números) en que segons un quantitat de gent en el món creu que s'acabarà el món, que hi haurà un canvi de paradigma.
Bé, el que hagi de ser, serà. Jo no m'he fet amb cap bunker ni res de res, però com en totes les coses hi ha d'haver opinions de tots tipus i persones per a tot. Així que espero sobreviure al que vingui, el 12, el 2l  o el 29 de febrer.
Amb un somriure d'orella a orella i que vingui el que hagi de venir.
Petons.

8 comentaris:

  1. Hi ha uns quants números anomenats màgics i jo penso que tot s en tenen alguna cosa. El 12 també, ;)

    Dotzenes de petons, guapa!

    ResponElimina
  2. S'ha hagut d'acabar el món tantes vegades ja... Jo penso que seguirem aquí, de la mateixa manera, i que no serà diferent del 201212 ni del 221212, encara que el poder de la sugestió farà que molta gent fanàtica busqui tres peus al gat aquell dia i tots els següents. A banda d'això, avui és un dia curiós, certament. De moment no m'està passant res remarcable.

    ResponElimina
  3. Com???? Encara no has encarregat el búnker????!!!! no m'ho puc creeeeeeeeureeeeeeee!!!!
    ja ja ja ja!

    No hi havia pensat mai en què a les dotze les agulles es patonegen... m'agrada!!!! el què està clar és que les dotze és l'hora de les bruixes!!! i només per això ja és un número màgic!

    Abraçadeta!!!!
    I booooooooooooooooon diaaaaaaaaaaa!!!!!!

    ResponElimina
  4. Hora embruixada, hora llunàtica... molta màgia hi ha per aquí!

    Bona tarda!

    ResponElimina
  5. i jo vaig nèixer a les dotze......lo dit tot un orgasme de dotzes

    ResponElimina
  6. Docns avui està resultant un dia d'allò més "tonto", així que per a mi res de particular, encara que queden algunes hores per davant, però no crec siguen "màgiques" precisament.

    ResponElimina
  7. si el mon s'hagués d'acabar cada vegada que algú ho diu estariem arreglats...

    ResponElimina
  8. vaja jo el 21 estaré a l'institut treballant i fent el dinar de nadal docent i no docent....espero que no acabi res ...bé podria acabar la crisi dels dallonsis!
    i sobre els 12... mira els ous van per dotzenes!

    ResponElimina