dijous, 2 d’agost del 2012

Racons interiors

Riu Segre. La gravera.
Per molts anys que faci que coneixes un paratge, sempre hi pots descobrir encara llocs interessants. Els paisatges, com nosaltres,  poden tenir racons inexplorats, detalls desconeguts, encants amagats. 
Passar un altre cop per aquell camí, o una mica més amunt, o una mica més avall, pot reportar grates sorpreses. Tornar a acariciar una pell, una mica més amunt o una mica més avall, pot produir plaers sorprenents.

Camí de la Roca del Call

Aquests dies vaig passejar per uns indrets pels que no havia anat mai, no gaire lluny de casa, i hi vaig trobar molta pau. Els ulls amb els quins es miren les coses poden enfocar coses fantàstiques d'on ni tu pensaries. La natura és però una font inesgotable de sensacions. El teu moment també ha de ser especial per a poder captar els perfums de l'aire, el so del vent i de l'aigua, els colors de la terra, de la llum.

6 comentaris:

  1. llàstima que deixats portar per l'estrés moltes vegades no sabem copçar aquestes sesacions

    ResponElimina
  2. Trobar coses noves sempre és possible i no sempre cal buscar.

    Boniques les fotos.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Estar en un moment receptiu ens ajuda a moltes coses, una d'elles, a gaudir de la natura, però en són moltes. Depenem molt del nostre estat mental.

    ResponElimina
  4. Quanta raó tens... hem d'estar nosaltres, també amb un estat d'ànim adequat per saber captar tota la bellesa, la pau i la calma.

    Els raons sempre acaben essent interiors, encara que siguin exteriors

    ResponElimina
  5. Es cert que mai res és igual.

    M'encanten aquests llocs que ens mostres a les fotos

    ResponElimina
  6. Aquests moment especials ....mirem massa vegades sense veure-hi....admirar el que ens envolta...descobrir un bri d'herba , un flaire aromàtic, un pardal...

    ResponElimina