dijous, 9 d’agost del 2012

Boo (/bu/)



Així s'escriu i així sona el nom del restaurant on vaig anar a dinar l'altre dia amb una de les meves íntimes amigues per a posar-nos al dia dels nostres particulars aconteixements. Una d'aquelles estones...mmm!
Ja fa temps que conec aquest lloc i hi he anat diverses vegades. És agradable i s'hi menja bé. L'havia conegut en mans d'uns altres amos (La Oca), ara és del Santi Millán i està bé. Sempre ha estat bé. D'entrada la seva situació és força estratègica, té forma de barco i està situat en un espigó de la platja de la Nova Mar Bella. Si el dia t'acompanya pots dinar amb el mar per tots costats. Si ho voleu provar, té el seu encant. I depenent de la companyia, sempre en queda un bon record.

8 comentaris:

  1. Gràcies per la recomanació prenc nota!

    ResponElimina
  2. doncs no el conec....però mai se sap, no?

    ResponElimina
  3. Pinta bé, però ara només queda saber el preu, a priori no sembla per totes les butxaques.

    ResponElimina
  4. Jo tampoc el conec, però sembla que ha de ser bonic.

    ResponElimina
  5. El lloc està bé. de veritat, tot i que això de recomanar llocs, a vegades, pot ser una mica perillós pels particulars gustos de cadascú, però...i els preu... es pot buscar alguna de les ofertes de diferents menus que fan en llocs com a letsbonus, atrápalo o pàgines per l'estil i és prou assequible. Si algú ho prova ja em direu.

    ResponElimina
  6. El lloc està bé. de veritat, tot i que això de recomanar llocs, a vegades, pot ser una mica perillós pels particulars gustos de cadascú, però...i els preu... es pot buscar alguna de les ofertes de diferents menus que fan en llocs com a letsbonus, atrápalo o pàgines per l'estil i és prou assequible. Si algú ho prova ja em direu.

    ResponElimina
  7. l'havia vist com l'Oca, però mai hi he anat. Clar que com deia el Xedxu sobre preu. Bona idea mirar una oferta per internet

    ResponElimina