diumenge, 21 de març del 2010

JOCS FLORALS

Quin allau de primavera en el món blogístic! Gairebé m’ha cansat el tema. Què poc originals que som! Però suposo que hi ha dates i fets tant i tant tòpics que sembla d’obligada menció quan toca.
Bé, el fet del que volia deixar testimoni avui és de la trobada i entrega de premis de la ja 5ª edició dels “nostres” Jocs Florals que vam celebrar ahir dissabte. [Posem-li música extraordinària] Qui ens ho anava a dir que tot allò que va començar com un acte impulsat pel dpt. de RRHH (i òbviament, en especial per mi) de TMI, com uns dels actes de motivació pel personal que s’organitzaven, pogués perdurar i créixer en el temps com ho està fent, superant en escreix la permanència nostra a l’empresa i la mateixa supervivència de la pròpia empresa. De fet l’empresa no se si es mantindrà oberta un mes més i, en canvi nosaltres, continuem independentment d’això, amb el nostre projecte.

La veritat es que és un orgull per a tots nosaltres. A vegades costa força que l’edició acabi aconseguint complir els terminis i que hi hagi una producció com en un principi caldria esperar, però amb una mica de persistència, paciència i potser mà esquerra, s’aconsegueix lligar-ho tot i que al final sigui un èxit.

En aquesta ocasió hi ha hagut 9 relats. Un relat “infiltrat”, col·laboració d’un amic que d’alguna manera l'ha vist sortir a la llum i que ha servit com a ham per despistar als que es trenquen les banyes fent quinieles per saber de qui és cada obra; un relat d’un autor que s’ha estrenat en aquesta edició tot i que d’una manera o una altra ha participat en gairebé totes les anteriors; una nova participant, rescatada gràcies al Facebook i que ha sigut la gran sorpresa de l’edició; i una altra novetat han estat els dos relats de caire eròtic, gènere que encara no s’havia donat aquí, i que ha triomfat perquè el guanyador de l’edició ha estat un d’ells.
Es maco poder compartir amb amics aquesta afició per les lletres que a vegades es l’excusa per a compartir moltes altres coses i sobretot per a mantenir viu el contacte. Calen més pretensions?

Ja em donat el tret de sortida per a la sisena. Que les muses no ens abandonin!.

3 comentaris:

  1. La més sincera, enhorabona...ja saps.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Igualment, darling, felicitats! Saps que des de la distància he fet el que he pogut!!!
    Encertar endevinalles i tot, felicitats també a l'infiltrat per provar-ho!

    ResponElimina
  3. Que les muses no us abandonen, perquè celebrar Jocs Florals amb reminiscències vuitcentistes, no crec que abunden, i si a més, les muses treballen per a acostar a un grup d'antics amics i passar una nit junts gaudint de la companyia, em sembla que les muses fan una bona tasca. L'infiltrat segur que està content i agraït d'haver aconseguit que el seu relat no s'haja quedat en una carpeta oblidada del seu PC. Felicitacions per al guanyador i ànims per a la sisena edició! (Bona música i perfectament enllaçada. Estàs feta tota una blogaire)

    ResponElimina