divendres, 6 de juliol del 2018

PERFUM


Ja he començat les vacances. Ara ronsejo tot el dia fins a trobar el punt d’equilibri entre els dies d’alt brogit i els de calma que tinc ara. Quan estigui estabilitzada m’hauré de dedicar a arreglar coses que no puc arreglar durant el curs, com per exemple casa meva.
De moment he començat a mirar carpetes de l’ordinador, a netejar la memòria del mòbil que la tinc molt petada, etc. I clar, he trobat de tot. Sobretot moltes fotos que immortalitzen moments que capto pensant en el blog i que després mai arribo a materialitzar. Ganes no en falten, temps si, però hi ha alguna cosa més que el temps, perquè en altres moments me’l treia del dormir i ara no sé exactament que és el que em passa, però em fa pena no ser capaç d’agafar un ritme d’escriure cosetes. Espero reorganitzar-me per tal de fer unes quantes aportacions durant aquest mes.
Que sigui aquesta la primera i que serveixi de compromís amb mi mateixa.
Us hi deixo una mica de perfum amb un ramet de flor de saüc, menta i unes roses oloroses.

6 comentaris:

  1. Quina flaire més delicada fa la flor de saüc.
    Que gaudeixis del merescut temps lliure, Laura.

    ResponElimina
  2. Quan s'ha portat un ritme frenètic durant el curs, s'agraeix fer una parada per recuperar-se físicament i anímicament...
    Que tinguis un bon estiu i gràcies pel ramell de flors i fulles oloroses!
    Bon vespre.

    ResponElimina
  3. Bones vacances, Laura! Comencen ben perfumades, tres perfums ben agradables tots tres.

    ResponElimina
  4. Sí que hi ha alguna coseta més. Són molts anys, i les prioritats ens canvien. Volem tenir el blog en ordre, perquè segueix sent important a la nostra vida, però alhora no ens acaba de sortir això d'escriure. Probablement és una evolució natural i el que s'ha de fer és adaptar-se al que ens surt. Si aquest mes tens temps d'anar penjant cosetes fantàstic. Sense pressió, però amb moltes ganes.

    ResponElimina
  5. Olora prou bé tot plegat... les flors, les intencions, el descans... ;-)

    ResponElimina
  6. Looking for the best perfume, colognes, body sprays, massage candles, gift, and skin care products for men and women? Shop with Eye Of Love - Discount Perfume Websites!

    ResponElimina