diumenge, 29 de gener de 2017

L'hora del piti


La Tina feia dies que tenia la mosca darrere l’orella. El Robert estava molt nerviós des de feia unes setmanes i ella remenant l’armari de la roba hi va trobar un sobre amb diners, amb molts diners. En preguntar-li què era allò li havia explicat una història poc clara que no l’havia convençut gaire i havia decidit observar-lo de més a prop.

Aquella tarda havia anat a veure l’actuació. En el descans, mentre ell es retirava al camerino, va sortir a prendre un refresc a la terrassa. Es va sorprendre quan va veure que el Robert seia en una taula allà. Què estrany! Però al acostar-se a ell va veure que tenia una cigarreta a la boca i li va estranyar encara més. El Robert no fumava! Ja a dos metres de la taula es va adonar que aquell no era el Robert, s’hi assemblava molt però no era ell. Però aquella exhibició no era gratuïta. Aquell “imitador” era allà perquè tothom el veiés. I si aquell clown era allà, on era l’altre? La coartada havia estat ben ordida però ella era un bon “sabueso” i arribaria al final de tota aquella història.

Aquesta és la meva aportació pels Relats Conjunts de Gener 2017, en la seva 100ena edició. A veure si aconseguim 100 participacions!!!!

6 comentaris:

 1. El Robert ha de donar moltes explicacions... no m'estranya que estigui nerviós.

  ResponElimina
 2. Ens deixes amb les ganes, eh? De les explicacions d'en Robert i de les investigacions de la Tina!

  ResponElimina
 3. en Robert o l'han fet desaparèixer o ho ha fet ell mateix per no haver de dir on és i què està fent...

  ResponElimina
 4. Hauràs de continuar-la, no pot ser que ens quedem sense saber en quin lios està ficat el Robert, el misteri ha de tenir una resolució perquè sigui més misteriós.

  ResponElimina
 5. ostres una novel·la negra....misteriós .....això vol segona part

  ResponElimina
 6. Un tema molt tèrbol, el fum no deixa veure les evidències.

  ResponElimina