divendres, 18 de novembre del 2016

Quaderns de Ramona Solé

Passo per aquí en una revolada per a veure si em torno a enganxar a això del blog que ara fa temps que tinc abandonat, però és que no arribo a tot!!!
L'excusa és una llibre que ja fa uns dies he llegit i vull fer-vos-en cinc cèntims.
Es tracta del QUADERNS de la Ramona Solé. Segur que ja l'heu llegit més d'un ja que en sou seguidors del seu blog i dels seus concursos, així que podreu contradir-me o fer-me costat del que jo en digui.
Bé, som-hi!
Es tracta d'una novel.la de gènere negre, molt ben enfilada i recosida. El llegir-la ha estat per a mi una molt grata sorpresa. Ha mantingut el misteri i l'interès fins les últimes pàgines i gairebé sense apuntar el desenllaç final que ha estat per a mi tota una sorpresa. I el que més gràcia m'ha fet és que a l'alçada de la novel.la amèricana, aquí els polis quedaven per a fer un mos i demàven cargols a la llauna. No estem acostumats a que a casa nostra tinguem, malgrat la boira, bons detectius i també bons escriptors, clar.
Felicitats Ramona!

9 comentaris:

  1. estic completament d'acord amb tu, jo també hi vaig passar una molt bona estona.

    ResponElimina
  2. A mi també em va agradar molt. És un llibre amb una trama policíaca però amb moltes altres històries paral·leles que, com dius, estan molt ben lligades mantenint-te en tot moment enganxat a la lectura.

    ResponElimina
  3. Estem esperant el segon, segur que ja no trigarà gaire a treure el cap!

    ResponElimina
  4. me l'apunto però vaig tard que tinc una llarguíssima llista de llibres a casa esperant ser llegits ....si si enganxa't de nou al blog que et trobaven a faltar

    ResponElimina
  5. Mil gràcies per haver-me llegit, i pels teus comentaris.
    Gràcies també pels comentaris de tothom. Petons!!!

    ResponElimina