divendres, 4 de desembre del 2015

Des de La Pedra de l'Encant

Una nova proposta meva per al concurs "The other readers":

Diu la llegenda que una riuada va arrosegar aquesta gran pedra fins a la plaça de la Porxada i com que va quedar tant estratègicament situada va ser el púlpit des d'on es feien subhastes (o encants públics i d'aquí el nom de La Pedra de l'Encant) al mercat de productes d'agricultura i ramaderia.
És per això que com si fos també un "speak corner" per a fer recomanacions hi pujaria per a donar-vos a conèixer aquest: Entrena'l per a la vida.
Aquest llibre recull una de reflexions sobre com ajudar als nostres fills o alumnes per a donar-los eines i fer-ne éssers amb criteri i amb idees clares de cap on han d'anar. No és poca cosa, oi?
També és suggerent el conèixer tota la tasca que porten a terme a La Granja, a Santa Maria de Palautordera i el seu projecte sobre Educació Emocional.

4 comentaris:

  1. Això de l'educació emocional, trobo que és bàsic si volem que la mainada creixi amb sensibilitat per afrontar la vida...
    Petonets.

    ResponElimina
  2. El llibre no el llegiré, però la llegenda m'ha fet gràcia!

    ResponElimina
  3. No sabia aquesta llegenda... M'agrada.

    Crec aue jo sí que buscaré el llibre.

    ResponElimina
  4. ben dit i ben escrit , conec la granja no directament però alguns grups d'alumnat d'on treballo alguna vegada han anat a fer una estada emocional

    ResponElimina