dimecres, 16 de setembre del 2015

Banc amb vistes


Cada vegada que passo per aquest lloc penso amb en Fra Miquel i amb el seu blog Banc amb vistes.


Està clar que aquest és un banc clarament amb vistes, amb poques vistes vull dir. I amb poca vista del qui el va posar aquí.


No vull perdre el temps investigant el perquè, però si no recordo malament el van col·locar en aquest lloc poc abans d'algunes eleccions municipals. Potser algú del partit volia afavorir a algun avi que vivia per allà i era l'únic lloc on les cames el deixaven anar per a prendre una mica l'aire. O potser els havia sobrat en alguna partida a l'ajuntament i per no fer nosa al magatzem van posar-lo aquí que passava desapercebut. O donant-li voltes encara se m'acut que és un banc amb vistes de futur, perquè al mur que hi ha al davant també hi ha penjat un rètol que diu no sé que d'un enderrocament. Igual l'han posat per quan facin obres els supervisors les puguin anar seguint ben asseguts... No vull ser incisiva però després es queixen que en aquest país els arquitectes viuen com a peons...


8 comentaris:

  1. Doncs pot ser que aquest banc acabi tenint una vida millor, si enderroquen la paret que té davant. Mentrestant, em sembla un bon joc mirar d'endevinar per quins set sous algú el va posar allà.

    Jo aposto per una mala direcció de google maps, a l'operari que el va posar li van donar l'adreça incorrecte, i ell, tot obedient, el va posar allà mateix on deia el punter.

    ResponElimina
  2. Jo em pregunto què durarà més si el banc o la paret. Si us plau mante-nos informats de les novetats

    ResponElimina
  3. molts voldrien tenir un racó de pensar com aquest....És per trobar-hi alguna utilitat

    ResponElimina
    Respostes
    1. I una làmpada de peu contra la paret, per si el pensar es fa una mica opac

      ;-)

      Elimina
  4. En algun altre lloc n'he vist d'aquests bancs de cara a la paret, potser és un càstig que els han posat per alguna trapelleria, he, he...La veritat és que ho trobo ben absurd!!!

    ResponElimina
  5. El banc té poques vistes -cap- , però encara menys en tenien els que el van instal·lar.

    ResponElimina
  6. Bona trobada! Jo aposto per la teva última hipòtesi. Encara que més que els supervisors jo crec que s'hi asseuran els avis, per discutir si fan bé la feina o no ;)
    petons

    ResponElimina