dijous, 12 de setembre del 2013

Curs 2013-2014

Ha començat el curs! 
Tot i que per nosaltres el curs comença el primer dilluns de setembre algunes vegades amb nova destinació, amb nous companys i amb nou sistema de treball, com ha estat el meu cas en aquesta ocasió, el veritable curs comença quan els nens arriben a les aules. O sigui, avui.
Un munt d'espectatives per part dels menuts que et miren intrigats a veure de quin peu calçaràs, un munt d'esperances per part dels pares per tal de que siguis un bon tutor pels seus fills i un munt d'objectius a assolit per part nostra amb una quantitat enorme d'incerteses sobre com podrem fer la nostra feina, donada la situació incomprensible en la que es troba l'educació. 
Em quedo amb la il·lusió que aquells ullets reflexen i amb la meva pròpia de que sigui un viatge de 9 mesos ple d'activitats engrescadores i de vivències insospitades.

4 comentaris:

  1. Doncs molta sort! Ja saps què és iniciar un curs nou, aquest no ha de ser pitjor que els anteriors, per més condicionants que us posin.

    ResponElimina
  2. Sens cap dubte podràs amb tot/s...

    Salut!!!

    ResponElimina
  3. Teniu una gran responsabilitat al damunt.Sovint molt poc valorada. Ànims i endavant!

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord, cada començament de curs, és com una capsa tancada que no saps que hi trobaràs quan l'obris...I el primer dia, no sé qui està més cohibit si la mainada o la mestra...Com molt bé dius tu , veus aquells ullets que et miren encuriosits...Però fas alguna brometa i ja te'ls has ficat a la butxaca...
    Has d'anar amb compte, però d'assegurar-te que quan marxes cap a casa, no n'hi ha quedat cap, he, he (és que sovint passa), pensa que parla la veu de l'experiència!

    Petonets i que tinguis un bon curs!

    ResponElimina