dimecres, 14 d’agost del 2013

Pau interior, un gran tresor.

Se m'ajunta tot: que en aquest temps de semivacances no tinc temps pel blog i que ja en tinc mono, que m'ha arribat aquesta frase que m'ha semblat una perla i la vull compartir amb vosaltres, així que entrada curta però hi podeu dir moltes coses, o no?


6 comentaris:

  1. Completament d'acord, amb aquesta bonica frase, però sovint no en fem gaire cas i ens obsessionem per tenir la raó a qualsevol preu...
    Amb unes quantes perles com aquestes, podríem fer-nos un collaret de sentiments...
    Bones mitges vacances.

    ResponElimina
  2. Bona frase, encara que costa escollir no lluitar quan creiem que tenim raó.

    ResponElimina
  3. Efectivament, és una bona frase. L'energia que es perd mirant de tenir sempre raó és molt gran. Tant de bo sabés seleccionar millor les batalles, tot i que intento no posar-me en tants merders com podria.

    ResponElimina
  4. trobo que és una gran frase i ben actual la veritat, ara en tenim tantes d'obertes de batalles quotidianes! serà que sí que hem de seleccionar i prioritzar ....tanmateix tampoc posaria davant la pau interior a costa de renunciar a les batalles més que res perquè tampoc em sortiria a compte ara seleccionar-les em sembla molt adequat! gràcies!

    ResponElimina
  5. És ben cert. De vegades no val la pena discutir per tenir la raó.

    ResponElimina
  6. Jo sempre cerque la pau, però se m'incita amb facilitat a mantenir alguna batalla, encara que cada vegada em deixe arrossegar menys per la temptació de lliurar-la, per la qual cosa deduïsc que sóc més selectiu.

    ResponElimina