diumenge, 18 de març del 2018

ELS GRANS!!!

Segurament he parlat ja alguna vegada de la profunda admiració que em desperta la gent intel·ligent. I parlo de les persones que han treballat de valent per millorar la societat, que han descobert coses importants, que han instaurat coses que han suposat avenços interessants, que han aportat al món genialitats i que, evidentment no els han surgit com els bolets a la tardor, sinó que s'ho han treballat, han recorregut món, han estudiat molt i han treballat més i s'han dedicat en cos i ànima a investigar, a crear, a elaborar allò que segurament ha estat no només una feina sinó una passió.
En aquesta definició hi cabrien tantes i tantes persones... per això avança el món, encara que a vegades no ens ho sembli.
Quan escolto el testimoni d'aquest tipus de persones em cau la bava. I tot i que jo, i segur que molts de vosaltres que em llegiu, també intentem en la mesura de les nostres possibilitats, millorar el món dia a dia, davant d'aquests GRANS als qui jo em refereixo em trec el barret i em sento petita, insignificant,...
I el més magnific de tot és que, a sobre, ells són tremendament humilds! Quin bé de déu!
Dr. Massagué (Foto extreta d'Internet)
Escoltant la Sílvia Cóppulo com parlava l'altra dia, en aquest mateix sentit, d'alguns dels seus convidats a El Divan em vaig posar a buscar programes i a escoltar-los i realment em vaig emocionar. 

Us convido a escoltar al Dr. Joan Massagué i a veure què en penseu vosaltres.

I un consell que dóna: "Està bé voler fer les coses ben fetes, però no visquis per a ser perfeccionista, perquè et trobaràs que vius en un món imperfecte i seràs tremendament infeliç".

4 comentaris:

  1. Molt interessant el consell del doctor Massagué.

    ResponElimina
  2. Destacar el paper dels científics entre aquest perfil que dius mai està de més. A casa en tenim uns quants que mereixen tot el nostre reconeixement. I per definició, els millors no et faran sentir insignificant, t'ajudaran a comprendre la seva aportació.

    ResponElimina
  3. Tens molta raó, els més "grans" solen ser els més humils...
    Penso que és un bon consell, hem d'intentar millorar la nostra parceleta, però sense buscar la perfecció, que no existeix, només fer les coses el millor possible...
    Bon vespre, Laura.

    ResponElimina
  4. un bon home sempre em deia: si mires tant prim a cap edat no t'hi veuràs.

    ResponElimina