dimecres, 3 d’agost del 2016

Maestra de L.S.Hilton

Vaig començar aquest estiu llegint novel.les infantils, suposo que per aquesta dificultat que ens suposa a molts la desconexió amb la feina. Però després de dues dolces i innocents lectures em va caure a les mans Maestra. I jo pensant que també tenia a veure amb la professió!
He de dir que des de la primera pàgina em va enganxar, i tot i que tenia ganes de veure com s'acabava la història, que es feia imprevisible (suposo que és un dels valors afegits de la novel·la), també m'anava deixant un regust desagradable. 
Aquest llibre està classificat com a thriller eròtic. La trama està bé, ben lligada, entretinguda i amb els elements que segurament el faran un best seller però jo particularment hi trobo una innecessària càrrega de sexe i un cinisme en els assassinats que em deixaven intranquil·la en llegir-los. 
No sabria si recomanar-ne la lectura. En tot cas hi trobareu emocions fortes, ja us ho dic.

"He aquí unas cuantas  cosas que suceden cuando asesinas a alguien. Das el respingo al oir una radio. Nunca entras en una habitación vacía. El zumbido de lo que sabes nunca se silencia y, en ocasiones, aparecen moonstruos en tus sueños [...] Hasta Roma, me daba cuenta ahora, no había hecho más que reaccionar acosada por las circunstancias. Había creido tener un plan, pero en realidad mi plan no pasaba de ser un intento de escapr del pelibro a toda costa."

5 comentaris:

  1. ostre no em venen ganes de llegir-lo, per emocions fortes al setembre en tindré moltes , no serà eròtic però si un thriller

    ResponElimina
  2. depen del moment pot estar bé, sempre pensant en que és novel·la i el que volem és passar una estona davant d'un llibre

    ResponElimina
  3. Ui, a mi només la portada ja em fa por... pel què dius, millor que t'ho conten!!

    ResponElimina
  4. De vegades les aparences enganyen i les portades dels llibres també...
    Bon vespre.

    ResponElimina