dilluns, 9 de juliol del 2012

Nou best seller: Històries Veïnals.

Aquest és el nou llibre que gaudeix de posició privilegiada a la meva tauleta de nit. Ha passat per damunt d'altres que hi tenia i suposo que la seva lectura s'anirà intercalant entre els que estaven primer. No m'agrada ser injusta, tot i que el carinyo pel que guarda aquest és bastant especial.
Ahir en vam fer la presentació. L'Històries Veïnals és el premi al projecte que un dia va engegar el Veí de dalt i que es tractava d'escriure relats a quatre mans entre voluntaris més o menys anònims que creaven històries encadenant-les, passant-se el relleu de l'un a l'altre, entre el veins de replà del la comunitat del Blogville i incorporant en cada edició alguns elements inconexes que guarnien la trama d'allò que portavem fins on la imaginació els deixava arribar.
En definitiva literatura 2.0 com algú ja ha batejat. 
Que no arribarem a Premi Sant Jordi, crec que ho tenim tots força clar, però hi ha altres premis que no porten nom de sant que són encara més gratificants. Ahir ja va ser força premi la reunió de veins: el retrobar algunes cares i trobar per primer cop a d'altres que no haviem coincidit abans és sempre una alegria, com ho és el de portar a terme projectes com aquest.
I el del terrat, el veí de dalt, que no defalleixi. La resta no deixarem tampoc de fer costat i d'anar teixint històries a punt de mitja, a ganxet o a macramé per bé d'anar trenant tots els fils de la manera més adequada.
Felicitats a tots i totes, inclús a mi mateixa, què carai!

7 comentaris:

  1. Jugant, jugant i passant-ho bé, finalment hem arribat a teixir aquest llibre.

    Ahir va ser una bona vesprada, em va agradar molt tornar a veure els veïns dels diferents replans i fins i tot alguns que encara no coneixia...

    Una festa bonica i riallera... Fins a la propera!

    ResponElimina
  2. encara que ja estigui llegit....un cop ho tens amb paper entre les mans, ja és altre cosa. Felicitats per arribar fins al final.

    ResponElimina
  3. Digues que sí, dona! És que som d'un replà collonut! Bona lectura! I gra`cies per fer-ho possible!

    ResponElimina
  4. Doncs jo me'l llegiré abans que tots el altres llibres que tinc fent cua a la llista..ves per on el faré passar davant!

    ResponElimina
  5. jo també el faré passar davant la cua :)

    ResponElimina
  6. Filar i filar relats com una pacient aranya expandint i apuntalant la teranyina que és aquesta xarxa. Hi ha quelcom més gratificant?
    Fer-ho amb blocaires com tu. ^_^

    ResponElimina