divendres, 11 de novembre del 2011

11.11.11

Hoy puede ser un gran día, plantéatelo así.
Aprovecharlo o que pase de largo depende en pate de ti…

Això diu la cançó que canta el Serrat i que tanta raó té.

Avui, donada la casuística dels números que formen la data, diuen que alguna cosa màgica tindrà. Jo, per arrissar el rinxol, he programat aquesta entrada per les 11h 11m. 11s. Per si de cas! Encara que estic segura que la màgia l’haurem de posar nosaltres, però amb bones intencions alguna cosa aconseguirem. Per mi no quedarà. De fet, cada dia intento posar-li el màxim de màgia que puc. Unes vegades costa més i unes altres no tant, però no és fàcil. El que està clar és que mal que mal, tot costa menys de passar si hi posem una miqueta de la nostra part.


La ONCE avui fa un sorteig extraordinari per celebrar el dia (qualsevol motiu es bo de celebrar) i de moment i amb aquella esperança de que potser algun dia toca, he destinat uns calerons, que encara que no toquin estaran més o menys invertits. Loteria Nacional també fa un sorteig extraordinari pel qual a Barcelona es veu que fa dies costa molt de trobar números. Al col•legi he sentit que els nens parlaven d’aquesta data com el dia de la loteria. Ja és trist que s’hagi de batejar un dia amb aquest nom, però bé, en definitiva, a veure si ens en toca alguna de loteria!


Bon 11 per a tothom.

6 comentaris:

  1. M'ha passat el moment exacte de llarg, estava treballant i ni hi he pensat. Vinc cap aquí i veig que uns quants heu tingut aquesta idea, no sé si estava parlat. Com a efemèride està bé, però ja ha passat, què hi farem. I de la loteria... El dia de la loteria és el 23 de desembre, no?

    ResponElimina
  2. Xexu, no. El dia de la loteria és el 22 de desembre hehehe (i la paga extra també, encara que aquest any...)

    Respecte al dia d'avui, jo no tinc ni un numeret de l'ONCE així que no em pot tocar res de res. En que el dia passe com aquestes primeres hores em donaré per satisfet.

    Salutacions

    ResponElimina
  3. A mi això de la loteria... no em fa ni fred ni calor, com que no crec que em pugui tocar, clar, no en compro! I si no em compro no em tocarà mai. En fi, que ja hi estic conformada...

    Ara la màgia de cada dia, com tu dius, intento buscar-la... això sí, sigui 11/11/11 o 31/3/13...

    Si el dia d'avui ens porta alguna sorpreseta, millor que millor, però no n'espero cap

    ResponElimina
  4. 63 en decimal... bah! res de l'altra món.

    ResponElimina
  5. Jo no vaig comprar cap número, la veritat. Es veu que es van exhaurir. Al final, l'11-11-11 va ser un dia més. Un petó i fins aviat

    ResponElimina