dilluns, 29 d’agost del 2011

Bon dia i destapa't

(Xexu, m'he pres aquesta llicència de jugar amb el nom del teu bloc)

Tenia un somni agradable i m'he despertat. M'apretava la bufeta i mestres era al lavabo he intentat fixar el somni. Ja no ho he pogut recordar tot però si una part del que m'interessava i n'he fet una anàlisi enriquidora. Quan he acabat de "filosofar" he vist el llit que em deixa: "torna" i he obeït sense protestar. Eren les 9h. Aquella hora en que s'hi està tan bé al llit.... una suau brisa entrava per la finestra i al carrer encara hi havia força silenci. El meu home m'ha començat a fer mimitos (com son els homes, sempre disposats! Llàstima que no sigui a tot!) però no l'he deixat continuar. En tenia prou amb la pau del moment. Ja només em queden tres dies de poder gaudir-ne d'això i volia disfrutar-ne a plena consciència.
M'he sentit feliç, amb les mancances que tinc, com tots, és clar, però feliç i agraïda de tenir el que tinc i de ser qui sóc. M'hi he tornat a enganxar de tal manera que de cop, quan he tornat a ser conscient ja eren les 12h. Ara estic com una rosa!

8 comentaris:

  1. Apa, quina dormida!

    Ara ja necessitem estar com una rosa per tornar a començar un nou curs... o sigui que fas bé d'aprofitar.

    ResponElimina
  2. Contesto per al·lusions, però sóc un home, i et diré que si bé no sempre estem disposats a altres coses, a nosaltres tampoc ens fa gràcia rebre segons quines negatives!

    ResponElimina
  3. Boniques sensacions. Per disfrutar-los al màxim.

    ResponElimina
  4. Doncs a mí em queda un dia per a descansar. El món va al revés

    ResponElimina
  5. Com que no deixes que es puguen comentar les imatges en el teu blog de fotos si no tens un compte, i jo des de la BV no puc obrir el meu, doncs et quedes sense el meu comentari a la foto del riu. Quina pena! S'havia quedat tan bé...

    ResponElimina
  6. A mi em queden totes les vacances per davant... ho sento! Només una coseta, vols dir que calia dir que no??? T'hauries pogut llevar igual a les 12h i encara més fresca, relaxada i contenta ;-))

    ResponElimina
  7. Està bé això de dormir fins a les dotze. Bé, m'ho imagino. Jo sóc dels que matina. Cada dia a les cinc, cap amunt!

    ResponElimina
  8. Carme: La veritat és que no em conec. No podia estar al llit més tard de les 8h i ara... em dec fer vella!
    Xexu: Ha estat una negativa puntual, no sempre es així.
    Maria: Doncs si. Hi ha coses que s'han d'aprofitar quan passen.
    Oxi: Espero veure el resultats del teu descans.
    Fledermaus: No deixo? Si ti mateix m'hss comentat altres vegades. Doncs diguem que he de fer per a permetre els comentaris. Jo técnicament sóc nul·la. M'encanta rebre'ls, com a mínimm sé que algú s'ho mira.
    Casa Massa: Vaig ben servida reina. Si un cop dic que no, o passa res.
    Jordicine: Les obligacions ens fan fer moltes coses. A mi ja se m'ha acabat avui això de "a pierna suelta". Què hi farem!

    ResponElimina