divendres, 5 de març del 2010

M'agrada la primavera

Oliola 2007 per Laura T. Marcel

De tant en tant faig un post dedicat a algú que em mereix algun sentiment especial. Avui aquest mail va dedicat a un amic meu que no vol deixar petjada de cap de les maneres en el meu blog. Ho hem parlat diverses vegades i treu arguments de sota les pedres per defensar la seva postura. Evidentment i com diu un altre amic meu, els blogs s’alimenten dels comentaris (J el D.) però amb aquest no hi ha manera. S’aferra a que a ell li agrada més rebre notícies meves pensades ex professo per a ell i que no li agraden tant les fornades industrials (referint-se als blogs). Però com que quan m’ho diu així de maco em fa caure la baba, i ves per on, avui, li agradi o no li, dedico el post.

FTT, no se si gosaràs ara a estrenar-te!!!!

Sigui com sigui, t’asseguro, i et contesto literalment, que escric això des de la més profunda gratitud i manifestant els sentiments que més m’afloren en aquest moment. Mai escric des de l’obligació amb frases nascudes del compromís. MAI (O diguem que gairebé mai, que no es pot ser tan radical). Tu ja fa molt temps que em coneixes!!

I ara em prenc la llibertat (espero que no em maleeixis el ossos) d’afegir aquí un trosset de text teu que il·lustra el títol d’aquesta entrada, perquè és tan maco que no pot quedar tancat en una carpeta del meu ordinador:
... em costa passar aquest hivern, però ja he començat a respirar aquell aire fi i fresc que se’t clava a la pell com a fines agulles indolores, ben al contrari, són un primer indici que quelcom es desperta. M’agrada la primavera. En cada nou brot que veig, d’un ametller, d’un pruner o del que sigui, identifico que hi ha una estranya força tel·lúrica que ens empeny a tots cap endavant. I això és el que compta...(FTT)

Està clar que tu fas el pa amassant barra a barra i cuit en forn de llenya.

Un petó molt fort i una abraçada gairebé fins a la luxació, com també tu dius.

3 comentaris:

  1. FTT, anima't, escrius força be, m'agradat les teues paraules i si, a mi també m'agrada la primavera. Encara que no se expresarme com tu.
    Besets

    ResponElimina
  2. Qué tímida es la gente. Es una lástima perdernos ciertas cosas...

    ResponElimina
  3. cada estació te la seva màgia. Intento ser feliç a totes. Muaka..amiga.

    ResponElimina